Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Şifreyi yeniledin ama ben o arada logout oldum ve özel mesajı göremedim :)

Neyse twitter üzerinden çözdük.

Öneri ya da şikayet olarak kabul ederseniz 2 noktayı söylemek istiyorum.

1. Parola yenileme konusunda neden link maile gönderilmiyor bunun çözülmesi lazım.

2. Mail üzerinden yöneticilere ulaşma konusunda daha hızlı bir yol bulunaiblir mi böyle durumlar için?

Kolaylıklar

Benim bildirimler çoğu zaman ya çok geç geliyor veya hiç gelmiyor. Ek olarak mesajlarım birden fazla gitmeye de başladı. Sistemsel bir hata mı yoksa sorun bende mi acaba?

anasayfada muhabbet edebilecegimiz chatbox mu ne deniyor ya o şeylerden biri olabilir mi acaba ayak üstü konuşuruz

chatboxlar sunucuyu felaket yoruyor ha buna ozel sunucular uzerinden kullanilamaz mi?Kullanilabilir ama burada da moderasyonu sıkıntıya sokabilecek mesajlar olursa mudahele sansi olmadigi icin bu bana gore uzun bir sure imkansiz.

chatboxlar sunucuyu felaket yoruyor ha buna ozel sunucular uzerinden kullanilamaz mi?Kullanilabilir ama burada da moderasyonu sıkıntıya sokabilecek mesajlar olursa mudahele sansi olmadigi icin bu bana gore uzun bir sure imkansiz.

Aynen o şekilde o yönü de maliyetli ve ağır.

mesaj yazarken sürekli hata alıyorum.

45345

Kullanilan emojilerle mi ilgili? Ben de bazi emojileri kullaninca ayni hatayi aliyorum

aynen emojiyi silince düzeldi. Aslında forum sistemine ait emoji kullandım ama mesajı gönderdikten sonra baktığımda emojinin şekli değişmişti.

45362

hatalı emojileri silersek sorun çözülür :hat:

Geri
Üst Alt