Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tapatalk.

Birisi resim atınca nedense resim çift gözüküyor.

------->
1564317743148.webp
<--------
???????????????????????????????????

espri yaptı kertenkele, kendimi vurdum yerden yere.

dün itibariyle 1 gün ceza aldım açıklama kısmında " kural ihlalleri" yazıyor. aldığım cezaya itirazım yok
ceza alma gerekçemin dünkü maçla alakalı özelden link paylaşmak olduğunu sanıyorum .
1- özelden dahi olsa link paylaşmak yasak mı ? özel mesajlarımız da mı adminlere açık ?
2- modun birisi açıktan link istemişti mesela . bu nasıl çelişki ?

dün itibariyle 1 gün ceza aldım açıklama kısmında " kural ihlalleri" yazıyor. aldığım cezaya itirazım yok
ceza alma gerekçemin dünkü maçla alakalı özelden link paylaşmak olduğunu sanıyorum .
1- özelden dahi olsa link paylaşmak yasak mı ? özel mesajlarımız da mı adminlere açık ?

Yok özelden link paylasmak ile alakasi yok cezanin. "leşçuk'un yerine köyün eşşeğini koysan yine oynar." mesaji icin uyari almisin, sonra da uyarilarin birikmis ve sistem 1 günlügüne atmis.

Diğerlerine açıklamayı Kadir yapmış. Özel mesaj konusuna gelince, özel mesajlar sistem tarafından güvenliği sağlanan ve hiç kimsenin erişemediği (rütbe farketmeksizin) bir sistem. Özel mesajlarınızdan kimsenin haberi yok.

Yok özelden link paylasmak ile alakasi yok cezanin. "leşçuk'un yerine köyün eşşeğini koysan yine oynar." mesaji icin uyari almisin, sonra da uyarilarin birikmis ve sistem 1 günlügüne atmis.
s. inan efendi'ye ettiğim o hafif iltifatlara binaen ceza aldım öyle mi ? yazık olmuş. . ceza alacağımı bilseydim iyi bir sayardım boş yere 1 gün yedik desene . ilginiz için teşekkürler.
konu selçuk olunca bam telime dokunuluyor.

s. inan efendi'ye ettiğim o hafif iltifatlara binaen ceza aldım öyle mi ? yazık olmuş. . ceza alacağımı bilseydim iyi bir sayardım boş yere 1 gün yedik desene . ilginiz için teşekkürler.
konu selçuk olunca bam telime dokunuluyor.
Futbolcuya hakaretten dolayı uyarı almışsın. Daha önceki uyarıların dolduğundan seni sistem atmış bizden ayrı olarak.

Geri
Üst Alt