- 20 Haziran 2011
- 60.804
- 69.098
- 4.758
Peynir ulanP harfiyle başlayan hiçbir meze yemek adı bilmiyorum beyefendi. Teknik konuyu da dağıtma!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peynir ulanP harfiyle başlayan hiçbir meze yemek adı bilmiyorum beyefendi. Teknik konuyu da dağıtma!
Peynir ulan
Redface ambargosunda payin var ise Allah belani versin demek isterimPeynir yemek değil meze değil. Sal artık yalvarırım bak yalvarıyorum!
Gscimbom uygulamasında da aynı.Tapatalk.
Birisi resim atınca nedense resim çift gözüküyor.
Gscimbom uygulamasında da aynı.
Gscimbom mobil
Tapatalk.
Birisi resim atınca nedense resim çift gözüküyor.
redface vermeye ne zaman başlıcaz adminDüzeldi sanırım?
forumun her yeri bozuk, nasıl olacak bu işler
niye boyle oldu ya
eskiden ne guzeldi
Geçelim ve bir daha da buraya uğramayalım!..Sen önden buyur, ben bilahare geleceğim!:cool:keramettin bey kardeşimizin kişisel ego ve hırsları yüzünden bu hale geldi, forumunun resmen aaaa neyse...
yeni siteye mi geçsek?
www.gercekgalatasaraylilarinforumu.com
Hayır.Düzeldi sanırım?
dün itibariyle 1 gün ceza aldım açıklama kısmında " kural ihlalleri" yazıyor. aldığım cezaya itirazım yok
ceza alma gerekçemin dünkü maçla alakalı özelden link paylaşmak olduğunu sanıyorum .
1- özelden dahi olsa link paylaşmak yasak mı ? özel mesajlarımız da mı adminlere açık ?
2- modun birisi açıktan link istemişti mesela . bu nasıl çelişki ?
Diğerlerine açıklamayı Kadir yapmış. Özel mesaj konusuna gelince, özel mesajlar sistem tarafından güvenliği sağlanan ve hiç kimsenin erişemediği (rütbe farketmeksizin) bir sistem. Özel mesajlarınızdan kimsenin haberi yok.dün itibariyle 1 gün ceza aldım açıklama kısmında " kural ihlalleri" yazıyor. aldığım cezaya itirazım yok
ceza alma gerekçemin dünkü maçla alakalı özelden link paylaşmak olduğunu sanıyorum .
1- özelden dahi olsa link paylaşmak yasak mı ? özel mesajlarımız da mı adminlere açık ?
2- modun birisi açıktan link istemişti mesela . bu nasıl çelişki ?
s. inan efendi'ye ettiğim o hafif iltifatlara binaen ceza aldım öyle mi ? yazık olmuş. . ceza alacağımı bilseydim iyi bir sayardım boş yere 1 gün yedik desene . ilginiz için teşekkürler.Yok özelden link paylasmak ile alakasi yok cezanin. "leşçuk'un yerine köyün eşşeğini koysan yine oynar." mesaji icin uyari almisin, sonra da uyarilarin birikmis ve sistem 1 günlügüne atmis.
Futbolcuya hakaretten dolayı uyarı almışsın. Daha önceki uyarıların dolduğundan seni sistem atmış bizden ayrı olarak.s. inan efendi'ye ettiğim o hafif iltifatlara binaen ceza aldım öyle mi ? yazık olmuş. . ceza alacağımı bilseydim iyi bir sayardım boş yere 1 gün yedik desene . ilginiz için teşekkürler.
konu selçuk olunca bam telime dokunuluyor.