Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

s. inan efendi'ye ettiğim o hafif iltifatlara binaen ceza aldım öyle mi ? yazık olmuş. . ceza alacağımı bilseydim iyi bir sayardım boş yere 1 gün yedik desene . ilginiz için teşekkürler.
konu selçuk olunca bam telime dokunuluyor.

Sadece Selcuk ile alakali degil, Galatasaray ile sözlesmesi olan futbolculara öyle tarz laflara/hakaretlere karsi cikiyoruz (Malcao, Malhanda vs), yani begenmesek te (ki ben de Selcukun futbolunu begenmiyorum) hakaret yerine elestiri yazabilirsin.

Ayrica agir küfür etseydin sadece uyari almazdin zaten, böyle daha iyi olmus yani :D

Çift post olayı halen var resim / gif yükleyince.

Tapa dan Upload yaptığım vakit problem yok, ama tarayıcı ile site üzeri yapıyor.

Tapatalk da bildirimler malesef çok geç geliyor. :/

Radyo gibi birşey olmalı Youtube üzerinden canlı yayın olabilir, abilerimiz toplansın güzel bir sohbet çevirelim orada. Pazar günleri yapılabilir mesela güzel de muhabbet döner.

Aynen ben de hep yaziyorum buraya bu sorunu ama pek ilgilenmiyorlar ya da çözülemedi sorun diyelim henüz

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

İlgileniyorumda daha çözemedim. Daha önce yine sana söylemiştim sanki bunu ama tam hatırlayamadım.

1564555983651.webp
1564555991447.webp
1564555996725.webp
1564555991447.webp
1564555991447.webp

cezalı üye forumu halen var mı ? ben göremedim de . süreli ve süresiz cezalı üyeleri eskisi gibi detaylı şekilde görebiliyor muyuz ?

cezalı üye forumu halen var mı ? ben göremedim de . süreli ve süresiz cezalı üyeleri eskisi gibi detaylı şekilde görebiliyor muyuz ?

Cezalı forum kaldırıldı. Yeni forum sistemi yasaklara ciddi önem veriyor o yüzden izin vermiyor. Yasaklı üyeler listesinin eklentisinde sorun var o yüzden şu an görünmüyor. Çözebilirsek sonrasında ekleriz.

yazdıktan sonra İFADE=SMİLE attırtmıyor, düzenle dedikten sonra ifade koyabiliyorum anca.

bu hata çıkıyor

"Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Geri
Üst Alt