- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
yanlış yere bakıyorsun %97,43Adminsin. Ben de üye. Sıkıntım var. Çözmelisin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış yere bakıyorsun %97,43Adminsin. Ben de üye. Sıkıntım var. Çözmelisin!
Ne dedik de bu agresif tavırlarla cevap veriyorsun ???Anlama zorluğu çekiyorsunuz sanırım. Çok üzgünüm içinde bulunduğunuz bu acı duruma. Tatile çıkın düzelirsiniz.
Sen de görme eksik kal.Beyefendi forum kullanmayı biliyorum. O bende görünmüyor.
ss atBeyefendi forum kullanmayı biliyorum. O bende görünmüyor.
Ya sallıyor görünmemesi mümkün değil
Ya çünkü orada yok. Yukarı navbarda kullanıcılar kısmına baksana orda varYakıştıramadım sana bu ifadeyi. Neden yalan söyleyeyim! Gündüz PC’de de yok. Şimdi telefonda safari tarayıcıda da yok.
Ekli dosyayı görüntüle 53817
Ya çünkü orada yok. Yukarı navbarda kullanıcılar kısmına baksana orda var
forumu kullanmayı bilmiyormuşsun maalesefYakıştıramadım sana bu ifadeyi. Neden yalan söyleyeyim! Gündüz PC’de de yok. Şimdi telefonda safari tarayıcıda da yok.
Ekli dosyayı görüntüle 53817

Gündüz ofisteki PC’de gerçekten yoktu. Şimdi evde PC’yi açtım görünüyor. Gerçekten tuhaf. Saydıra saydıra yardımcı olmaya çalışsan da teşekkür ederim.
Gündüz ofisteki PC’de gerçekten yoktu. Şimdi evde PC’yi açtım görünüyor. Gerçekten tuhaf. Saydıra saydıra yardımcı olmaya çalışsan da teşekkür ederim.
forumu kullanmayı bilmiyormuşsun maalesef
Attığım resimde bu bölümü ısrarla çarpı ile işaretlemiştim bakacağın yeri de focuslamıştım
Ekli dosyayı görüntüle 53823
yine forum kullanımı devreye giriyoBen telefondan attım o fotoğrafı. Yazdıklarımı okuyunuz lütfen.

Aynı sıkıntı bende de var komple bildirimleri kapatarak çözümü buldum..Tapatalkta bildirim sıkıntısı var. Aylardır çözemiyorum bunu bazen hiç gelmiyor bazen düzgün geliyor bazen likeların yarısının bildirimi geliyor yarısının gelmiyor bazen çok geç geliyor. Help
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela bu altıntının bildirimi gelmedi tesadüfen forumda gezinirken gördümAynı sıkıntı bende de var komple bildirimleri kapatarak çözümü buldum..
gscimbom_mobil
İyi mi? Senin adını verdim