Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Cevap yaz kısmına da anket ekleme seçeneği gelse güzel olurdu sanki
bunu birkaç kez dile getirmiştim ama ilk kez buraya yazdım.

benim hesap tahmini ne zaman tam yetkili kullanıma açılır?

yeni üyeler için galiba böyle bir süreç varmış, sn.iz o konuya adminler bakıyor dedi

eminim bunun haklı bir sebebi vardır elbette ancak geçmişte ve günümüzde hala devam etmekte olan pek çok forum, sözlük tecrübem oldu ilk kez böyle bir şey görüyorum

teşekkürler.

benim hesap tahmini ne zaman tam yetkili kullanıma açılır?

yeni üyeler için galiba böyle bir süreç varmış, sn.iz o konuya adminler bakıyor dedi

eminim bunun haklı bir sebebi vardır elbette ancak geçmişte ve günümüzde hala devam etmekte olan pek çok forum, sözlük tecrübem oldu ilk kez böyle bir şey görüyorum

teşekkürler.

gunde 55 kere belhandaya bok atman yeterli olur

REDFACE için anket açılıp forumda istenilip istenilmediği kullanıcılara sorulmalı!!

Demokrasi istiyoruz. Ansızın bir darbe yapıp aldınız redface'i elimizden @Yönetim Kurulu

Nerede soracağımı bulamadım da,
'takip et' ne ise yariyo acaba ben birkac kisiyi takip ediyorum onlar mesaj atinca bana bildirim gelir diye düşünmüştüm ama gelmiyo🤔 olayi nedir bilgi verirseniz sevinirim, iyi forumlar

Falcao konusunda yetkim alınmış.
Küfür mü ettim , kural mı ihlal ettim ?

İsa tanrı mi, nasil Hristiyan olunur gibi reklamlar görüyorum beni rahatsiz ediyor. Onurlu bir aile babası olarak çocuklarımı bu zihniyetten uzak tutmam lazım lütfen bununla ilgilenin, iyi forumlar

İsa tanrı mi, nasil Hristiyan olunur gibi reklamlar görüyorum beni rahatsiz ediyor. Onurlu bir aile babası olarak çocuklarımı bu zihniyetten uzak tutmam lazım lütfen bununla ilgilenin, iyi forumlar
belhandaya tapmaya devam edersen tanrılarında kafası karışır can kardeş.

Bu nasıl mekancılık ? 10 yıllık üyeyim daha bir çayınızı , çorbanızı içemedim.

Şikayetim budur.

Reklamlar çerezlere göre çıkıyor

Uyeler hakkinda not alma sistemi olsun
DH forumundaki gibi. Bence gayet güzel ve islevsel olur. Sahsen ben bi kullanici söyle demisti veya onun yasini falan not edip hitap şeklimi ona gore yaparim diger türlü zor oluyor profiline girip yasina bakmak 🤣

Uyeler hakkinda not alma sistemi olsun
DH forumundaki gibi. Bence gayet güzel ve islevsel olur. Sahsen ben bi kullanici söyle demisti veya onun yasini falan not edip hitap şeklimi ona gore yaparim diger türlü zor oluyor profiline girip yasina bakmak 🤣

Uyeler hakkinda not alma sistemi mi

Geri
Üst Alt