- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Cevap yaz kısmına da anket ekleme seçeneği gelse güzel olurdu sanki
bunu birkaç kez dile getirmiştim ama ilk kez buraya yazdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anket ekleme derken cevap bölümünden konu anketine oy mu verme yoksa anket mi oluşturma?Cevap yaz kısmına da anket ekleme seçeneği gelse güzel olurdu sanki
Kabul edilmiştirBelhanda fener ağlama smileyi ve ismimin altina Belhanda Neferi yazilmasini arz rica ederim![]()
Herhangi bir konudaAnket ekleme derken cevap bölümünden konu anketine oy mu verme yoksa anket mi oluşturma?
benim hesap tahmini ne zaman tam yetkili kullanıma açılır?
yeni üyeler için galiba böyle bir süreç varmış, sn.iz o konuya adminler bakıyor dedi
eminim bunun haklı bir sebebi vardır elbette ancak geçmişte ve günümüzde hala devam etmekte olan pek çok forum, sözlük tecrübem oldu ilk kez böyle bir şey görüyorum
teşekkürler.
belhandaya tapmaya devam edersen tanrılarında kafası karışır can kardeş.İsa tanrı mi, nasil Hristiyan olunur gibi reklamlar görüyorum beni rahatsiz ediyor. Onurlu bir aile babası olarak çocuklarımı bu zihniyetten uzak tutmam lazım lütfen bununla ilgilenin, iyi forumlar
İsa tanrı mi, nasil Hristiyan olunur gibi reklamlar görüyorum beni rahatsiz ediyor. Onurlu bir aile babası olarak çocuklarımı bu zihniyetten uzak tutmam lazım lütfen bununla ilgilenin, iyi forumlar
Uyeler hakkinda not alma sistemi olsun
DH forumundaki gibi. Bence gayet güzel ve islevsel olur. Sahsen ben bi kullanici söyle demisti veya onun yasini falan not edip hitap şeklimi ona gore yaparim diger türlü zor oluyor profiline girip yasina bakmak![]()
Evet. Mesela belhanda konusuna bak adem cakar can buyuke bi laf söylemiştin diyo o da ne zaman soyledim kanitla diyoUyeler hakkinda not alma sistemi mi
Evet. Mesela belhanda konusuna bak adem cakar can buyuke bi laf söylemiştin diyo o da ne zaman soyledim kanitla diyo
Not alma sistemi olsaydi su tarihte sunu dedi diye not alip zamani gelince kullanirdi. Nasil ama?