- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Bu ne rezillik?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şirket pc'si la bu. Her gün sıfırlanıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk girdiğim yer forum. Mümkün değil yani.Googleda fenerle alakalı şeyler aradığın için çıkıyordur. Asıl bu ne rezillik!!!
sana yakışmadı reisŞirket pc'si la bu. Her gün sıfırlanıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk girdiğim yer forum. Mümkün değil yani.
Alttan alttan fenerium reklamı alıyorsunuz dimi lan ha?!

Profil bölümünden renktaşbeyler bu imza işi nerden yapılıyor bulamadım
55 avro karşılığında istediğin imzayı atarımbeyler bu imza işi nerden yapılıyor bulamadım
emrah reyize bildirelim @Emrah Yıldırımya rengim ben de öyle birşey yok o kısımda
o sekmeyi açınca sendeki gibi kişisel detayların karşısında imza yok bağlı hesaplar yazısı var
sağ tarafta 3 seçenek var imza yok
beyler bu imza işi nerden yapılıyor bulamadım
İndirim fırsatı
banaFbli uye tespit ettim nereye bildireyim
ub.mesaji
Şirket pc'si la bu. Her gün sıfırlanıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk girdiğim yer forum. Mümkün değil yani.
Alttan alttan fenerium reklamı alıyorsunuz dimi lan ha?!
Hayir abi bana da -haşa- tanri var mi hristiyanlikla ilgili bi seyler çıkıyor böyle şeylerle ilgim yoktur, onurlu bir aile babasiyimGoogleda fenerle alakalı şeyler aradığın için çıkıyordur. Asıl bu ne rezillik!!!
Hidayet in anlattığından yola çıkarak, bizim hocalar misyonerlik faaliyeti konusunda kuran kursundan öteye gidemezken, adamlar Google en yüksek rakamdan teklifle reklam vermiş sonucunu çıkarttım.Hayir abi bana da -haşa- tanri var mi hristiyanlikla ilgili bi seyler çıkıyor böyle şeylerle ilgim yoktur, onurlu bir aile babasiyim
Eminim buraya kur'an-ı kerim ile ilgili bi reklam çıksa forum isyan ederdi!!!!Hidayet in anlattığından yola çıkarak, bizim hocalar misyonerlik faaliyeti konusunda kuran kursundan öteye gidemezken, adamlar Google en yüksek rakamdan teklifle reklam vermiş sonucunu çıkarttım.
Ulan bu konuda biraz gelişseydik be
Hazırlayana bağlı o.Eminim buraya kur'an-ı kerim ile ilgili bi reklam çıksa forum isyan ederdi!!!!