Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Bu ne rezillik?!

SADSADSADSAD.webp

Googleda fenerle alakalı şeyler aradığın için çıkıyordur. Asıl bu ne rezillik!!!
Şirket pc'si la bu. Her gün sıfırlanıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk girdiğim yer forum. Mümkün değil yani.

Alttan alttan fenerium reklamı alıyorsunuz dimi lan ha?!

Fbli uye tespit ettim nereye bildireyim

ub.mesaji

Şirket pc'si la bu. Her gün sıfırlanıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk girdiğim yer forum. Mümkün değil yani.

Alttan alttan fenerium reklamı alıyorsunuz dimi lan ha?!

Google reklamlarında şöyle bir durum var sıfırlanan çerezlerden direkt spor sitesi forumuna girdiğin için ilgi alanın direkt spor oldu o an reklam verenler arasında en yüksek teklifi fenerium verdiği için o reklam çıkmıştır.

Hayir abi bana da -haşa- tanri var mi hristiyanlikla ilgili bi seyler çıkıyor böyle şeylerle ilgim yoktur, onurlu bir aile babasiyim
Hidayet in anlattığından yola çıkarak, bizim hocalar misyonerlik faaliyeti konusunda kuran kursundan öteye gidemezken, adamlar Google en yüksek rakamdan teklifle reklam vermiş sonucunu çıkarttım.

Ulan bu konuda biraz gelişseydik be

Hidayet in anlattığından yola çıkarak, bizim hocalar misyonerlik faaliyeti konusunda kuran kursundan öteye gidemezken, adamlar Google en yüksek rakamdan teklifle reklam vermiş sonucunu çıkarttım.

Ulan bu konuda biraz gelişseydik be
Eminim buraya kur'an-ı kerim ile ilgili bi reklam çıksa forum isyan ederdi!!!!

Geri
Üst Alt