- 6 Eylül 2014
- 90.529
- 62.400
- 4.488
kafa aciyoruz isteserveri kopyalasaydın renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafa aciyoruz isteserveri kopyalasaydın renktaş
Hahaharastirdim ustat yanlis topcuyu dillemek yazior
linnese gecis yaptiginiz taktirde ifade ozgurlugunuz artmakta
Kim bu isim verin olay olur belki, gece cok sessiz kaliyo forumKafa acan 1 kişi daha var yüce forumumuzda onu da kenanin yanina görmek isteriz
Abi kabul etmiştin, beklemedeyim iyi gecelerKabul edilmiştir
senın ve uyelerın ıyılıgı ıcın yapılmıstırAbi beni niye durduk yere belhorzanin konusundan uzaklastiriyorsunuz, haksızlık değil mi bu? Hicbi şeyden haberim yok konudan uzaklastirilmisim
Abi simdi de tam ekran beliriyor bi anda. Kendimi güvende hissetmiyorumİsa tanrı mi, nasil Hristiyan olunur gibi reklamlar görüyorum beni rahatsiz ediyor. Onurlu bir aile babası olarak çocuklarımı bu zihniyetten uzak tutmam lazım lütfen bununla ilgilenin, iyi forumlar
Kaçsanda saklanamazsın. Bence teslim ol.Abi simdi de tam ekran beliriyor bi anda. Kendimi güvende hissetmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 62983
Kaçmak da saklanmak da bize göre değil abi, hele teslim olmak hiç değil!Kaçsanda saklanamazsın. Bence teslim ol.
gscimbom_mobil
Senden olur aslan parçasıKaçmak da saklanmak da bize göre değil abi, hele teslim olmak hiç değil!
Ben de Enversi Kerim olmayı talep edeceğim . Forum kuralları başkalarına uymayacaksa biz de rahat takılalım . Adam ismim açık diye utanmadan özel yaşamını biliyorum diye tehdit bile etti beni ceza almadı rezillik . Evden polis alacakmış ben askerlikten soğutma yapıp suç işliyormuşum o da benim kim olduğumu özel yaşamımı biliyormuş çakala bak !Irkcilik ve isim formati konusunda katiliyorum
Madem istedigimiz sembolu kullanabiliyoruz ismimin Hz Muhammed olarak degistirilmesini istiyorum.
Senin sembol P degil mi zaten?Irkcilik ve isim formati konusunda katiliyorum
Madem istedigimiz sembolu kullanabiliyoruz ismimin Hz Muhammed olarak degistirilmesini istiyorum.
2 kuru sözden ibaret gerçekte karşıma çıkmaya cesaret edemedi henüzBen de Enversi Kerim olmayı talep edeceğim . Forum kuralları başkalarına uymayacaksa biz de rahat takılalım . Adam ismim açık diye utanmadan özel yaşamını biliyorum diye tehdit bile etti beni ceza almadı rezillik . Evden polis alacakmış ben askerlikten soğutma yapıp suç işliyormuşum o da benim kim olduğumu özel yaşamımı biliyormuş çakala bak !