- 18 Temmuz 2009
- 81.749
- 238.715
- 5.093
Hayır uzun süredir sakinim, bana kelle aldırmayın dağılın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamun AleykumYok kardeş gergin değilim sağolasın
Kimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.Sen kimin ikinci üyeliğisin?
Kimsin sen kimsin senKimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
Inanmazsan buyur buton elinde. Canın sağolsun.
Şöyle diyeyim hakan delikanlıya 6 ay verdiğin konuyu hatırlıyorum
Gerzoluktan atmislar sucu baskasina atmaKimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
40 dk is mi olur 10dkn var40 dakikalık isim var geldiğimde ihraç etmemissen detay konuşuruz
Sn hoca müezzin ümit catardan mı bahsediyorsunuzümit sanılan bi herif vadı yav mahirli erdemli bi adı vardı o heralde adalete sövüp gitmişti
hatta tag olarak ümit değildir diye yazılmıştı avatarının altına
herkes o sanıyordu da değildi devran erdem di adı sanırımSn hoca müezzin ümit catardan mı bahsediyorsunuz
3. yıl önceki senin 2. üyeliğisin işteKimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
İkinci üyelikmişsin işte nasıl değilsin?Kimsenin 2.üyeliği değilim banlamayacagini bilsem 3 yıl önceki üyeliğimin adını verebilirim o zaman da bu zerzavatlardan biri yüzünden atılmıştım. Uzun aradan sonra üyelik alayım dedim. Yüzde yüz haklıydım.
Keramettin tanriverdinin forumdaki onceki adi kerim richkerim kim