- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Erhoş ne tartisacak acaba
ub.mesaji
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirimizin önceki hayattaki ismi adam onu biliyor ama 2.üyeliğim değil diyorkerim kim

kimsenin 2. hesabı değilim 3 sene önce banlanmıştım yazmış avel xdAdmirimizin önceki hayattaki ismi adam onu biliyor ama 2.üyeliğim değil diyor![]()
Muhtemelen ondan oncesi de var. 3.hatta 4. Uyelik cikarsa kimse sasirmasinkimsenin 2. hesabı değilim 3 sene önce banlanmıştım yazmış avel xd
Evt bu yaptıgı avellik ban sebebi olabilirkimsenin 2. hesabı değilim 3 sene önce banlanmıştım yazmış avel xd
ne bileyim ben
terbiyesizleşmeedit. sağol kerim
kötü bir şey yazmadım mesajı ben editledim. durum açıklaması yapmıştım kerim kısaca açıklayınca editledimterbiyesizleşme
özür dilerimkötü bir şey yazmadım mesajı ben editledim. durum açıklaması yapmıştım kerim kısaca açıklayınca editledim
önemli değil . yanlış anlaşılma olabilirözür dilerim
Alkış için teşekkür ederim şahsım adına.
Seviyorum sizi
Ya üstat uçurmayın ikinci üyeliğim yok deyip uçurmazsan ikinci üyeliğimi söyleyeceğim diyen adamdan zarar gelmez seviyorum ben erhanıİkinci üyelikmişsin işte nasıl değilsin?
Önceki ismin neydi?
Siktiret erhani bombos herifYa üstat uçurmayın ikinci üyeliğim yok deyip uçurmazsan ikinci üyeliğimi söyleyeceğim diyen adamdan zarar gelmez seviyorum ben erhanı
Ağabey sen bizim ağabeyimizsinErhoş ne tartisacak acaba
ub.mesaji
ismail ben aynı anda aktif olan çoklu üyeliğim yok diye kasdettim.Ya üstat uçurmayın ikinci üyeliğim yok deyip uçurmazsan ikinci üyeliğimi söyleyeceğim diyen adamdan zarar gelmez seviyorum ben erhanı
Üstat sen yine de geri bas ayrıca uğur ağabey garibanın, itilmişim, kakılmışın, terk edilmişin babasıdır destek kuvvetine dediklerine bak uğur ağabey forumun ruhudurismail ben aynı anda aktif olan çoklu üyeliğim yok diye kasdettim.
zaten dürüst olmak her zaman güzeldir.