- 9 Ağustos 2011
- 60.791
- 34.178
- 3.408
mailin bu kalmasında sakınca yok herhalde
[email protected]
[email protected]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Japon askeri gibi olmuşsun admirim noldu sana böylesanırım bi kalkısma söz konusu klavyelerinizin başından ayrılmayın.
D.A.
Tamamdır emrah iletiyorum bu arada geçmişler olsun cümlemize çok üzüldüm yazık oldu...Sistemde sıkıntı yok çok ceza yiyenleri tanıyor sistem onu da ona göre atıyor. Herkese uygulanan cezai indirim incelemeden sonra ona da uygulanacak.
yarın 10 gibi yazabilirTamamdır emrah iletiyorum bu arada geçmişler olsun cümlemize çok üzüldüm yazık oldu...
tebrıkler ustadTamamdır emrah iletiyorum bu arada geçmişler olsun cümlemize çok üzüldüm yazık oldu...
Geçelim bunları, sezon başı kesin şampiyonuz deyip şimdi yazık mazık.Tamamdır emrah iletiyorum bu arada geçmişler olsun cümlemize çok üzüldüm yazık oldu...
Başlıktan atılmıştım da yeni açıldı anlamadım hangi araGeçelim bunları, sezon başı kesin şampiyonuz deyip şimdi yazık mazık.
tebrıkler ustad
ayıp edıyon ustad kurt parcası demenı ısterımTeşekkürler aslan parçası
Olsunayıp edıyon ustad kurt parcası demenı ısterım
aslan hain bı hayvandır
gsmızın sımgesı umarım degisecek bunun ıcınde mucadele edecegım
Ulan ne etkileşim manyağısın sen kardeshim al bütün layklar senin olsun
haydaaaaUlan ne etkileşim manyağısın sen kardeshim al bütün layklar senin olsun
gece temasına geçince orada eksik bi şey oldugunu fark ettim ve bilgi amaçlı yazdımUlan ne etkileşim manyağısın sen kardeshim al bütün layklar senin olsun