- 1 Ağustos 2009
- 46.564
- 48.831
- 4.708
ombudsman olarak devreye girmek isterim
anlatiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ombudsman olarak devreye girmek isterim
anlatiniz
bazı kufurleri farklı şekilde ifade edildiğini kaç kere gördüm ve hiç bir şekilde ceza verilmedi ama bir kere nihat özdemire dediğim icin ban yemiştim bu kelimeyi defalarca gördüm forumdaombudsman olarak devreye girmek isterim
anlatiniz
bazı kufurleri farklı şekilde ifade edildiğini kaç kere gördüm ve hiç bir şekilde ceza verilmedi ama bir kere nihat özdemire dediğim icin ban yemiştim bu kelimeyi defalarca gördüm forumda
biz ne anlarız başkan lobiden hobiden.Lobin yoksa demek
Ceza sistemı uyarıyla calısıyor 3 uyarıda uyeler ban yıyor kufurlerde uyarı yıyorsunuzbazı kufurleri farklı şekilde ifade edildiğini kaç kere gördüm ve hiç bir şekilde ceza verilmedi ama bir kere nihat özdemire dediğim icin ban yemiştim bu kelimeyi defalarca gördüm forumda
Anladim teşekkürlerCeza sistemı uyarıyla calısıyor 3 uyarıda uyeler ban yıyor kufurlerde uyarı yıyorsunuz
eger 3ten fazlaysa ceza olarak yıyorsunuz
ama agır küfürlere yonetım mudahale edıp banlayabılıyor
misal bu yazdıgından uyarı yedın ama ceza yemedın

Reklamlarin daha denetlenebilir olmasi lazim
Forum ile alakası yok senin internette girdiğin çıktığın ziyaret ettiğin siteler ile alakalı
Bunu bekliyordumForum ile alakası yok senin internette girdiğin çıktığın ziyaret ettiğin siteler ile alakalı

evet''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
Tel.kamerasıyla çektiğim bir fotoyu atamıyorum mesela. Var mı bir çözüm