- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
niyetin var herhald8/2020 mod alımı olacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niyetin var herhald8/2020 mod alımı olacak mı
Aslında işin özü çok basit... Ben Galatasaraylıyım ve forumu seviyorum...niyetin var herhald
Aslında işin özü çok basit... Ben Galatasaraylıyım ve forumu seviyorum...
bu forumda evlatçılık yokAslında işin özü çok basit... Ben Galatasaraylıyım ve forumu seviyorum...
seni tekrar ekipte görecek miyiz fünsdashbu forumda evlatçılık yok
üzgünüm can kara listedesin forum bilgilerini sana aktaramayız
1 yıllık izlemeye alalım seni ona göre karar veririz
konuyu çok kirletmeyelim burada konu harici konuşmak yasakseni tekrar ekipte görecek miyiz fünsdash
lgbt renkleri kullanan bir azer bülbül mükonuyu çok kirletmeyelim burada konu harici konuşmak yasak
lakin bahsedilen derin gsc zaten ben ve diğerleri
modluk konusuna gelince önümüzdeki günlerde göreceğiz
yönetime ısrarla baskı yapıyorlar bakalım
benimde üyeliğim geç onaylanmışti, aylarca beklemistim. adminler dogum gunumde surpriz yapmak icin beklemislerdi. cok romantiklerdaha önce yöneticilere mesaj attım dönmediler burdan yazıyorum : Bana fenerli olmadiğini ispatla diyerek üyeliğimi aktif etmiyor mesajlarım mod. onayı gerektiriyor...Mod. larda yazdıgım mesaji onaylamıyor gördükleri halde konuya yazıp muhabbet ediyorlar...Şu an bile 41. sayfada onay gerektiren mesajım var 45. sayfaya gelmiş konu..Forumda benden resim istediginiz ama benden başka kimsenin resmi yok facebook insta yada başka bir hesabım olsa size neden vermiyim...Halen fenerli oldugumu düşünüyorsanız ( nkfvas) yazdığım halde lütfen üyeliğimi silermisiniz...Rica ediyorum...
daha önce yöneticilere mesaj attım dönmediler burdan yazıyorum : Bana fenerli olmadiğini ispatla diyerek üyeliğimi aktif etmiyor mesajlarım mod. onayı gerektiriyor...Mod. larda yazdıgım mesaji onaylamıyor gördükleri halde konuya yazıp muhabbet ediyorlar...Şu an bile 41. sayfada onay gerektiren mesajım var 45. sayfaya gelmiş konu..Forumda benden resim istediginiz ama benden başka kimsenin resmi yok facebook insta yada başka bir hesabım olsa size neden vermiyim...Halen fenerli oldugumu düşünüyorsanız ( nkfvas) yazdığım halde lütfen üyeliğimi silermisiniz...Rica ediyorum...
daha önce yöneticilere mesaj attım dönmediler burdan yazıyorum : Bana fenerli olmadiğini ispatla diyerek üyeliğimi aktif etmiyor mesajlarım mod. onayı gerektiriyor...Mod. larda yazdıgım mesaji onaylamıyor gördükleri halde konuya yazıp muhabbet ediyorlar...Şu an bile 41. sayfada onay gerektiren mesajım var 45. sayfaya gelmiş konu..Forumda benden resim istediginiz ama benden başka kimsenin resmi yok facebook insta yada başka bir hesabım olsa size neden vermiyim...Halen fenerli oldugumu düşünüyorsanız ( nkfvas) yazdığım halde lütfen üyeliğimi silermisiniz...Rica ediyorum...
arkadaşı onaylayalım mıEvet nedir mevzu ben sivil moderatörüm
Evet nedir mevzu ben sivil moderatörüm
arkadaşı onaylayalım mı
Kime mesaj attın?daha önce yöneticilere mesaj attım dönmediler burdan yazıyorum : Bana fenerli olmadiğini ispatla diyerek üyeliğimi aktif etmiyor mesajlarım mod. onayı gerektiriyor...Mod. larda yazdıgım mesaji onaylamıyor gördükleri halde konuya yazıp muhabbet ediyorlar...Şu an bile 41. sayfada onay gerektiren mesajım var 45. sayfaya gelmiş konu..Forumda benden resim istediginiz ama benden başka kimsenin resmi yok facebook insta yada başka bir hesabım olsa size neden vermiyim...Halen fenerli oldugumu düşünüyorsanız ( nkfvas) yazdığım halde lütfen üyeliğimi silermisiniz...Rica ediyorum...
Uyelik icin gerekli soruyu cevaplamamissiniz sistem bu nedenle cevap yazmaniza izin vermiyordaha önce yöneticilere mesaj attım dönmediler burdan yazıyorum : Bana fenerli olmadiğini ispatla diyerek üyeliğimi aktif etmiyor mesajlarım mod. onayı gerektiriyor...Mod. larda yazdıgım mesaji onaylamıyor gördükleri halde konuya yazıp muhabbet ediyorlar...Şu an bile 41. sayfada onay gerektiren mesajım var 45. sayfaya gelmiş konu..Forumda benden resim istediginiz ama benden başka kimsenin resmi yok facebook insta yada başka bir hesabım olsa size neden vermiyim...Halen fenerli oldugumu düşünüyorsanız ( nkfvas) yazdığım halde lütfen üyeliğimi silermisiniz...Rica ediyorum...
Kime mesaj attın?
Oraya düzenli bakamıyoruz, malum iş hayatından ve sosyal hayattan kalan vakti ayırıyoruz buraya.Altta bize ulaşın yazan yerden yolladım forum ana sayfadan abim
Altta bize ulaşın yazan yerden yolladım forum ana sayfadan abim