- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
size 31 temmuzda msj atmışım cevap vermemişsinizAltta bize ulaşın yazan yerden yolladım forum ana sayfadan abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size 31 temmuzda msj atmışım cevap vermemişsinizAltta bize ulaşın yazan yerden yolladım forum ana sayfadan abim
O kadar mod, super moderator ve admin var. Ayrıca mesaj kutunuzu da arada bir kontrol etmenizde fayda varAltta bize ulaşın yazan yerden yolladım forum ana sayfadan abim
Oraya düzenli bakamıyoruz, malum iş hayatından ve sosyal hayattan kalan vakti ayırıyoruz buraya.
Yöneticilere direkt mesaj atarsan bu tür problemler daha hızlı çözülür.
size 31 temmuzda msj atmışım cevap vermemişsiniz
dert etme rtaşGec gördüm mesajınızı araya bayram girdi...Fakat istediğinizz resimi yinede atacam size hafta sonu evdeyim yollamaz isem banlarsınız
nee kusuru abimBilmiyordum kusuruma bakmayın
foruma roleplay sistemi gelebilir mi? seçili üyelere istedikleri ünlü birinin yan hesap olarak verebiliriz sadece roleplay forumuna yazacak sekilde sectigi isimle foruma katilim sağlamali.
fatih terim hesabini yöneten arkadaşa takimin durumu ne olacak diye hesap sorabilmeliyiz. isin boku cikmamasi icin sadece secili forumda bu geyik dönebilir.
denenmemis ve adminleri üyelik isleriyle biraz yoracak sistem olabilir ama ciddi eğlence katabilir. forum ahalisi fikri begendiyse like atsin üstüne konusalim
18 yaşından küçüklerin başvurusu değerlendirimeye alınmıyor diye biliyorumMOD BAŞVURUSU
İsim : UĞUR BULUT Ekli dosyayı görüntüle 89692
Meslek : ADMINISTRATIVE ASSISTANT
Foruma Ayırabileceği Günlük Zaman: 21 SAAT
Kim diyor onu modum murhan 11 yaşında mod oldu18 yaşından küçüklerin başvurusu değerlendirimeye alınmıyor diye biliyorum![]()
Kim diyor onu modum murhan 11 yaşında mod oldu
inceleniyorMOD BAŞVURUSU
İsim : UĞUR BULUT Ekli dosyayı görüntüle 89692
Meslek : ADMINISTRATIVE ASSISTANT
Foruma Ayırabileceği Günlük Zaman: 21 SAAT
haydaAnayasa değişti ustad.Şansını kaçırdın.
modum alalım modlugainceleniyor
inceleniyorŞikayet |
Ekonomi sohbetleri konusunda ahmet ile tartıstım diye konuya yazma yetkim alındı, bunun adil bir karar olmadıgını düşünüyorum.