Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
mavi vatan konusunda iktidarin hicbir hatasi yok o yuzden olabilirSpor forumunda siyasi konular açılıyor her gün. Mavi vatan spor konusu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mavi vatan konusunda iktidarin hicbir hatasi yok o yuzden olabilirSpor forumunda siyasi konular açılıyor her gün. Mavi vatan spor konusu mu?
Spor forumunda siyasi konular açılıyor her gün. Mavi vatan spor konusu mu?
Bu konuda iktidar hatalı demedim zaten. İş bu raddeye gelene kadar iktidarın hatalarını söyledim aşırıya kaçmadan. O konuda başka ne konuşulacak? Gemiler suyun üstünde nasıl duruyor onu mu konuşacağız?mavi vatan konusunda iktidarin hicbir hatasi yok o yuzden olabilir
is bu raddeye gelene kadar kac iktidar geldi gectiBu konuda iktidar hatalı demedim zaten. İş bu raddeye gelene kadar iktidarın hatalarını söyledim aşırıya kaçmadan. O konuda başka ne konuşulacak? Gemiler suyun üstünde nasıl duruyor onu mu konuşacağız?
Doğu Akdeniz mevzusunda pastalar hangi iktidar döneminde paylaşıldı? Neyse ben de daha fazla konuşmak istemiyorum.is bu raddeye gelene kadar kac iktidar geldi gectineyse, daha fazla kirletmeden burayı terk ediyorum.
opera tarayıcı kullanınızSadece bende mi sorun var bilmiyorum , iki bilgisayarımda da aynı sorunu yaşıyorum.
Bir mesaj yazdıklar sonra Cevap yaz butonunun üstüne gelince , tıklanmıyor.
Anca sayfayı yenileyince , tekrar yazınca düzeliyor.
Sık sık bu durum oluyor. Bir çözümü var mıdır.
Deneyeyim.opera tarayıcı kullanınız
teknık ekıbımız hatanın tespiti icin calısıyorne operası yaw forumu düzeltirmisiniz ltf
teknık ekıbımız hatanın tespiti icin calısıyor
Tesekkurler geri bildirim icin @Uğur İz den mesaj bekleyınızozmn sizi TEBRİK ederim
Chrome mu kullanıyorsun? Ondan kaynaklı bazı problemler oluyor. Tarayıcı geçmişini temizleyip deneyelim tercihen opera browser kullanalımSadece bende mi sorun var bilmiyorum , iki bilgisayarımda da aynı sorunu yaşıyorum.
Bir mesaj yazdıklar sonra Cevap yaz butonunun üstüne gelince , tıklanmıyor.
Anca sayfayı yenileyince , tekrar yazınca düzeliyor.
Sık sık bu durum oluyor. Bir çözümü var mıdır.
Opera sanırım sponsorumuz herkes onu onermekteChrome mu kullanıyorsun? Ondan kaynaklı bazı problemler oluyor. Tarayıcı geçmişini temizleyip deneyelim tercihen opera browser kullanalım
Sen kes lan hainOpera sanırım sponsorumuz herkes onu onermekte
Önceden chrome kullanıyordum , şuan opera yükledim.Chrome mu kullanıyorsun? Ondan kaynaklı bazı problemler oluyor. Tarayıcı geçmişini temizleyip deneyelim tercihen opera browser kullanalım
uyeye onbellegınızı temızleyın demek yerıne pcnıze gırıp onbellegınızı temızledım dıyebılen teknik bir ekip ıstıyorumSen kes lan hain
demek ki içerideki hain senmişsinuyeye onbellegınızı temızleyın demek yerıne pcnıze gırıp onbellegınızı temızledım dıyebılen teknik bir ekip ıstıyorum