- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
para kazandırdığın için teşekkürlerO üstte cikan reklamdan ayri bir de farkli bir kutucuk iniyor o da bilyoner reklami nöbete gireceğim diye kaç kere bilyoner sitesine girdim yanlışlıkla
Birden çıkıveriyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para kazandırdığın için teşekkürlerO üstte cikan reklamdan ayri bir de farkli bir kutucuk iniyor o da bilyoner reklami nöbete gireceğim diye kaç kere bilyoner sitesine girdim yanlışlıkla
Birden çıkıveriyor

bu forum baskıcı diktatöral bir rejimle yönetilmiyorBelhandali profil fotolarina sınırlama gelmeli.
Gorecegizbu forum baskıcı diktatöral bir rejimle yönetilmiyor
yasaklar sınırlamalar forumumuzda bulunmamaktadır
ustat sunun png halini at bana belh ve rize bölümünü
...iOS da GSCimbom app vardi bugun mesaj yazma da bi sikinti yasadigim icin silip tekrar indirmek istedim Ama galiba apple store da yok
Nasil cözebilirim
Senin yapabileceğin bir şey değil o uygulama üyeliğini yenilemem gerekiyor ondan sonra yayına girecek tekrar çok sürmez.iOS da GSCimbom app vardi bugun mesaj yazma da bi sikinti yasadigim icin silip tekrar indirmek istedim Ama galiba apple store da yok
Nasil cözebilirim
Gizli başlık felan mı anlamadımbir tek bende oluyor sandım![]()
burdan mı bahsediyorsunBu başlığa yazılan mesajlar ana ekrana düşmüyor. Neden bilmiyorum.
Ilgilenir misiniz lütfen
Oyun/İş Bilgisayarı/Notebook Tavsiyeleri
Saglam mic ve kamerasi olan bir laptop ariyorum Zoom icin.www.gscimbom.com
Evet
Evet
Bende gözükmüyor ama![]()
sende gözüküyor muDerin Gsc seni kara listeye almış anlaşılan
sende gözüküyor mu
Evet
Bende gözükmüyor ama![]()
Ilk defa böyle bir şey olduDerin Gsc seni kara listeye almış anlaşılan