- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
verelim GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verelim Seni kırıcam beee@Emrah Yıldırım
@Danyal Artemis
Tüm üyeler red face istiyor. Halkın oylamasına sunulmazsa boykot çağrıları yapılacak duyumları aldım
HosgeldinizSayin Mod, yeni uyeyim kendimi tanitma forumunda tanitamiyorumyazma yetkim yok diyor bir el atarmisiniz?
senin yeni üye olduğunaSayin Mod, yeni uyeyim kendimi tanitma forumunda tanitamiyorumyazma yetkim yok diyor bir el atarmisiniz?
senin yeni üye olduğuna
Hoş geldiniz. İyi forumlar dilerim.Sayin Mod, yeni uyeyim kendimi tanitma forumunda tanitamiyorumyazma yetkim yok diyor bir el atarmisiniz?
TesekkurlerHoş geldiniz. İyi forumlar dilerim.
Ayrica bu bi totemde,o basliga girmez ve yorum yapmazsam işler yolunda gidiyo cogu zamanLigdeki diger takimlarin maclarinin oldugu konu başlığından men edilmek istiyorum.fener sezon boyunca hakem destegi alacagina göre,bos yere kufur etmek istemiyorum.o konu basligina girince sinirlerim bozuluyo
cok ozur dılerızLigdeki diger takimlarin maclarinin oldugu konu başlığından men edilmek istiyorum.fener sezon boyunca hakem destegi alacagina göre,bos yere kufur etmek istemiyorum.o konu basligina girince sinirlerim bozuluyo
Kendi paylaştığımı ise görüyorumTapatalkta mesajlarda paylaşılan resimleri göremiyorum. Sadece resim varsa boş mesaj gibi görüyorum. Acaba sorun tapatalkta mı bende mi forumda mı?
Örn tapatalkta gördüğüm ve gerçekte olan:
Ekli dosyayı görüntüle 100352Ekli dosyayı görüntüle 100353
Tapatalkta mesajlarda paylaşılan resimleri göremiyorum. Sadece resim varsa boş mesaj gibi görüyorum. Acaba sorun tapatalkta mı bende mi forumda mı?
Örn tapatalkta gördüğüm ve gerçekte olan:
Ekli dosyayı görüntüle 100352Ekli dosyayı görüntüle 100353
Seni kendime örnek alıyorumReklamımı yaptığın için müteşekkirim Onur![]()

O da çok üzücü bir vaziyet rdaşım. Acil çözüm bekliyorum adminlerden ve moderasyondantweetlerde ve yt videolarında Pürüz mevcut
Kacinci uyaridan sonra ceza aliyoruz? Benim 2 etti
allahın hakkı 3türKacinci uyaridan sonra ceza aliyoruz? Benim 2 etti