Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Ve aleyküm selam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve aleyküm selam
Ben ciplak kaliyim en iyisi culsuz kalmaktan iyidir. Vay arkadas adamlar nelerle ugrasiyorBu sorun olur mu ya da kime ait bilmiyorum da bundan sonra her üye yaptığından kendisi sorumlu olacak zaten, biz olabildiğince izin vermemeye çalışacağız orası ayrı ama gözümüzden kaçarsa da sorumlu üye olacak.
Sayısız kişiye tazminat davası açılıp kazandılar son dönemde bu konuyla alakalı olarak.
Sorun karikatürler abi. Üye sayısı çok fazla olduğu için tek tek kontrol yerine bütün avatarlar kaldırıldı. Karikatür kullanmak yasak.Profil fotom ilk üyeliğimden bu yana Ulubatlı Sounes reis di şimdi tekrar yükledim bir sorun var mıdır? Varsa silelim yapacak bir şey yok![]()
Günün birinde Ulubatlı Souness, ailesi veya fotoyu çeken kameraman da telif davası açabilir belki üstad hukukçulara sormak lazımProfil fotom ilk üyeliğimden bu yana Ulubatlı Sounes reis di şimdi tekrar yükledim bir sorun var mıdır? Varsa silelim yapacak bir şey yok![]()

Sen bi süre bu konuya girmeKarikatürlük üyeler var mesela onlar problem yaratmaz mı?
Sen bi süre bu konuya girme
Karikatürlük üyeler var mesela onlar problem yaratmaz mı?
cok karikatür kullandıgınız gozlemlenmiştirKarikatürlük üyeler var mesela onlar problem yaratmaz mı?
Sorun karikatürler abi. Üye sayısı çok fazla olduğu için tek tek kontrol yerine bütün avatarlar kaldırıldı. Karikatür kullanmak yasak.
kımse uyelerımızı magdur edemez gerekirse biz uyelerımızı magdur edeni ederiz diye düsünüyorum ama konu hakkında bilgi icin sizi admirlere yonlendırıyorumForumda Erdil Yaşaroğlu mağduru olan üye mi oldu acaba merak ettim.
Mağdur üye olmasın diye yapıldı bu işlem. Buna rağmen karikatür paylaşmakta direnen, ısrar eden üye olursa o da kendi bileceği iştir.Forumda Erdil Yaşaroğlu mağduru olan üye mi oldu acaba merak ettim.
Mağdur üye olmasın diye yapıldı bu işlem. Buna rağmen karikatür paylaşmakta direnen, ısrar eden üye olursa o da kendi bileceği iştir.
Karikatüristler çok yüksek tazminat istiyorlar.
Bana da 1 gün ceza vermişler. Nazi Almanyası'nda siyahi olmak gibidir, GSC'de Anti-FTci olmak...Dün yediğim cezanın sebebini açıklayacak bir moderatör var mı?
Ne hakaret var ne küfür bir kaç kişinin çekememezliği yüzünden den mi ceza verdiniz?
KURTULSAK !!