- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
bilginiz var mı @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun @Danyal Artemisİphone uygulamasında bildirimler kısmı altındaki seçenekler devre dışı gözüküyor ben mi ayarlayamadım yoksa uygulamadan mı sorun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilginiz var mı @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun @Danyal Artemisİphone uygulamasında bildirimler kısmı altındaki seçenekler devre dışı gözüküyor ben mi ayarlayamadım yoksa uygulamadan mı sorun
Ben sahsen Iphone kullanmadigim icin bilmiyorum. Bunu @Emrah Yıldırım daha iyi bilir, o Iphone konusunda daha bilgili.
Sana göstersek de bir şey değişmeyecek, niye istiyorsun?
Görsel at, nereyi kastediyorsun onu görelim
Görsel at, nereyi kastediyorsun onu görelim
Açarsan bildirim gelir, açmazsan gelmez, ben de kapattım bildirim gelmemesi için. Müdahale edebiliyorsun sonuçta di mi?
devre dışı yazan kısımları soruyorum açılmıyor o kısımAçarsan bildirim gelir, açmazsan gelmez, ben de kapattım bildirim gelmemesi için. Müdahale edebiliyorsun sonuçta di mi?
Sağdan tıklayınca müdahale edemiyor musun hiç bir seçeneğe?devre dışı yazan kısımları soruyorum açılmıyor o kısım
hayırSağdan tıklayınca müdahale edemiyor musun hiç bir seçeneğe?
Emrah müdahale edebiliyormuş sen nasıl edemiyorsun yav
devre dışı yazan kısımları soruyorum açılmıyor o kısım
Sana göstersek de bir şey değişmeyecek, niye istiyorsun?
Kar efekti gelecek mi ?
Emrah müdahale edebiliyormuş sen nasıl edemiyorsun yav
Uygulamayı kaldırıp kurdum düzeldi