Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

yok mu bi GSCimbom 2020 istatistikleri diye bir şey? aynı ekşi sözlükteki gibi en çok hangi gün ziyaret edidi , yıl boyunca kaç mesaj atıldıu diye
İstatistik olarak şöyle verebilirim; 2020 yılı aylık mesaj,beğeni ve kullanıcı ortalaması. Günlük bazda paylaşmak zor bu daha anlaşılır diye böyle seçtim.

1.webp

2.webp

Tebrik edilecek bir şey yok. Açıkçası ben üzüldüm. Bu yüzden paylaştım.
Üzülecek bişey yok abi hepsi cezayı hak etti. Eleştiri vs tamam ama bin kez söyleniyor her seferinde tekrar ediliyor hakaret/küfür yasak diye. Ayrıca bana göre bu verilen cezalar az bile

Üzülecek bişey yok abi hepsi cezayı hak etti. Eleştiri vs tamam ama bin kez söyleniyor her seferinde tekrar ediliyor hakaret/küfür yasak diye. Ayrıca bana göre bu verilen cezalar az bile
abi yazdım diye myc uyarısı yemişim genelde yazardım bunu ama bi sen uyarı yollamışsın kısaltmaya giriyor mu bu

Sayıya üzüldüm. Bu kadar çok kendine hakim olamayan insan olmasına. yoksa özellikle küfre tabiki müsamaha gösterilmemeli.

Sayıya üzüldüm. Bu kadar çok kendine hakim olamayan insan olmasına. yoksa özellikle küfre tabiki müsamaha gösterilmemeli.
ben bir kere ban yedim akıllandım hocam ban yiyince site komple açılmıyor çıkış yapamıyorum ziyaretçi girişi için o da olmuyor çok sağlam kurmuşlar :D

Şu Covid yasakları da olunca belki normal zaman olsa dışarı çıkıp 2 tur atıp rahatlayacak kişi kitlenip kalabiliyor gergin bey bugünlerde seni iyi görüyorum fazla gergin değilsin. Sanırım kahveyi azalttın nazar değmesin.

Dikkatimi çeken haha efekti de baya suistimal ediliyor. Futbol konularında insanlara saygı gösterip ciddi ve faydalı futbol yorumu yazanlara aynı görüşte olmayanlar haha efekti ile saygısızlık yapıyor. Bence bu durum forumda kaliteli yorum yazacak üyeleri zamanla neden yazayım durumuna götürür.

Dikkatimi çeken haha efekti de baya suistimal ediliyor. Futbol konularında insanlara saygı gösterip ciddi ve faydalı futbol yorumu yazanlara aynı görüşte olmayanlar haha efekti ile saygısızlık yapıyor. Bence bu durum forumda kaliteli yorum yazacak üyeleri zamanla neden yazayım durumuna götürür.
Ben genelde güldüklerime atıyorum bu şekilde düşünmemiştim hiç.

Ben genelde güldüklerime atıyorum bu şekilde düşünmemiştim hiç.

Renktaş doğru yerde yani eğlence veya bir konunun içinde oldu mu zaten normal. Az önce denk geldim bir renktaş güzel bir yorum yazmış. İçinde 1 tane haha efekti biraz üste çıkınca haha veren hiç bir argümanı olmadan ters görüşten olan biri. Yani bu tip konular kolay dikkat çekiyor.

@Uğur İz yav pilav tarifi ayakkabi numarası gibi seyleri tabi yazarim.
sosyal medyam yok foruma ait sosyal medya hesaplariyla nasil bağlantı kurup mesaj atayim?
bir tane emaneten foruma uyelik onayi icin hesap acip mesaj atsam neye yarar ne inandiriciligi olur?
sen soyle ne yapayım? baktim olmuyor ironi yapayim dedim.

@Uğur İz yav pilav tarifi ayakkabi numarası gibi seyleri tabi yazarim.
sosyal medyam yok foruma ait sosyal medya hesaplariyla nasil bağlantı kurup mesaj atayim?
bir tane emaneten foruma uyelik onayi icin hesap acip mesaj atsam neye yarar ne inandiriciligi olur?
sen soyle ne yapayım? baktim olmuyor ironi yapayim dedim.

Kesin sosyal medyan yoktur aynen.

askerde iken bir uzun donemin defterine denk geldim. kapak icine kocaman puntoyla 460 yazmisti.
bu 460 yazısinın icine kutular koymustu baktim yarisina kadar kutulari doldurmus
aksam yatarken bir kutu daha dolduruyor
..boyle safak bitene kadar :)

simdi ben kac sayacagim peki?
a) 3,5 gun
b) 120
c) 460
d) 2346959 gun

@Uğur İz sosyal medyasi olmayan nadir insanlardanim kafam rahat az insan cok huzur.

Geri
Üst Alt