- 1 Ağustos 2009
- 46.531
- 48.783
- 4.708
İşe yaradı admirim.Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdun mu öyle dener misin?
Kapat aç yöntemi her derde deva
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşe yaradı admirim.Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdun mu öyle dener misin?
Önbellekle alakalıydı muhtemelenİşe yaradı admirim.
Kapat aç yöntemi her derde deva
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O halde arada önbelleğini temizlesem yeterli olacaktırÖnbellekle alakalıydı muhtemelen
Sadece uygulama için değil telefon için de faydalıO halde arada önbelleğini temizlesem yeterli olacaktır
Uygulama uygulama mı silmek lazımSadece uygulama için değil telefon için de faydalı
ustad 2 kod yaz ver recep anlamaz bu işten
Tartışma platformu yazma yetkin olmadığın için olabilir...Genel Türkiye Gündemi başlığına neden yorum yapmaya yetkimiz yok buda çok ilginç ...
Aynen ben de yazacaktım bunuForumdaki resimler otomatik boyutlanıp şekli kayıyo.
evet kanka ama geri dönüşler çok iyi şikayetçi değilim.@Doruk Ata TANRIVERDİ karılar daha tombik çıkıyormuş haberin var mı ?
anatomik sınırlara dikkat etmeniz dileğiyle doruk bey iyi çalışmalarevet kanka ama geri dönüşler çok iyi şikayetçi değilim.
iyi çalışmalar
eskiden olmuyordu diye hatırlıyorum ( 10 gün önce ) böyle fotolar enine daha çok genişliyor görüntü kirliliği oluyorNasıl bir problem var arkadaşlar?
Caps atsanaeskiden olmuyordu diye hatırlıyorum ( 10 gün önce ) böyle fotolar enine daha çok genişliyor görüntü kirliliği oluyor
Tebrikler Emre bey güzel karı bulmuşsunuz