Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hoto pato hobaa samba samba kebaaa samba sambaaaa woopprrr sambaaa

Torobbyonggoo sarakebaa

Bu mesajlardan kim rahatsız olduysa beni kim trollediyse özelden numaramı yazacağım adam akıllı konuşalım merak ettim nesinden rahatsız olmuş. Biz burda aynı renklere gönüş vermiş insanlarız. Bu forumda birbirimize ''renkdaş'' diyoruz. Rahatsız olduysan en fazla mesajı editlersin konudan niye atılıyorum ben.
Bundan kim niye rahatsiz olur ki?

Hoto pato hobaa samba samba kebaaa samba sambaaaa woopprrr sambaaa

Torobbyonggoo sarakebaa

Bu mesajlardan kim rahatsız olduysa beni kim trollediyse özelden numaramı yazacağım adam akıllı konuşalım merak ettim nesinden rahatsız olmuş. Biz burda aynı renklere gönüş vermiş insanlarız. Bu forumda birbirimize ''renkdaş'' diyoruz. Rahatsız olduysan en fazla mesajı editlersin konudan niye atılıyorum ben.
dostum abartmıyor musun yahu

hayır transferde olmuyor napacan nöbette :asd: sakin ol dediğin gibi 11 yıllık üyesin aniden alevlenmişsin.
kişisel birşey değildir bu sadece denk gelmiştir. kafanı toplaman için sana 2-3 video atacağım onları izle

dostum abartmıyor musun yahu

hayır transferde olmuyor napacan nöbette :asd: sakin ol dediğin gibi 11 yıllık üyesin aniden alevlenmişsin.
kişisel birşey değildir bu sadece denk gelmiştir. kafanı toplaman için sana 2-3 video atacağım onları izle
Nöbet sadece transfer değil ki renkdaş. Futbolumuzu ve Galatasarayımızı konuşuyoruz. Forumun en aktif yeri olduğu için benim için önemli.

Boş yere atıldım tabi.. O mesajlarda küfür mü var hakaret mi var ?? İnsanları tebessüm ettirmek için atılmış bir mesaj. Neyinden rahatsız oluyorsunuz. O zaman az önce 3-4 tane mesaj raporladım. Onların da hepsi troll onlara da ceza verelim olmaz mı? Ben de ondan rahatsız oldum. Buna troll diyorsan nöbette her sayfa başına 1-2 kişiyi atman lazım konudan.
Sadece hakaret veya kufur ceza sebebi degil ki. Konu disi mesaj yazmak da ceza sebebi. Bir kere bos yere falan atilmadin bunu bir anlaman lazim. Bunu anlasan cezan kaldirilabilirdi. Ancak bu uslupla yazip, 5-6 konuya daha attigin sacma sapan samba mesajini tekrarlamakla sorununu cozemezsin. Ayrica nobette iddia ettigin troll mesajlardan varsa demek ki dedigin gibi uyeleri kusturecek sert politika uygulamiyoruz demektir.

Bilmiyorum ard arda gelince raporlanmışım ceza yiyorum. Ben burada vakit geçirmek insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorum. Bu muamele neden oluyor anlamıyorum. Küfür hariç neden atılır bir üye konudan.
Haklisin renktas ben de anlam veremedim ben cok banlanan bir uyeyim cogu zaman bir anlam veremiyorum banlanmama

Sadece hakaret veya kufur ceza sebebi degil ki. Konu disi mesaj yazmak da ceza sebebi. Bir kere bos yere falan atilmadin bunu bir anlaman lazim. Bunu anlasan cezan kaldirilabilirdi. Ancak bu uslupla yazip, 5-6 konuya daha attigin sacma sapan samba mesajini tekrarlamakla sorununu cozemezsin. Ayrica nobette iddia ettigin troll mesajlardan varsa demek ki dedigin gibi uyeleri kusturecek sert politika uygulamiyoruz demektir.
Önce bir düzgün konuşmayı öğren. Saçma sapan yazarak mesajımı itham altına alan sensin.Forumda yetkili olman mesajım hakkında yargıda bulunma kudretine ve dirayetine sahip olduğun anlamına gelmez. Forumdaki üyelerle paylaştık. Kimi haklı buldukları ortada. Üyeleri küstürecek politikanın ne olduğunu şu an yaşıyorum. Sen de sebepsiz yere olmasa da çok basit bir sebepten dolayı atıldığımı ANLAMAN lazım.

Hakkımı aradım diye hala başka konulardan da atılmaya devam ediyorum. Sanırım hakkımızı aramak da konulardan atılma sebebi burada.

Uzatmasak mı artık

Tamam mesajınız alındı zaten Sertan Bey, her yere aynı şeyi yazmak rapor etmek bir olayı değiştirmiyo. Özelden şikayetinizi yazarsınız bir yöneticiye haksızlık varsa zaten gereken yapılır.

Önce bir düzgün konuşmayı öğren. Saçma sapan yazarak mesajımı itham altına alan sensin.Forumda yetkili olman mesajım hakkında yargıda bulunma kudretine ve dirayetine sahip olduğun anlamına gelmez. Forumdaki üyelerle paylaştık. Kimi haklı buldukları ortada. Üyeleri küstürecek politikanın ne olduğunu şu an yaşıyorum. Sen de sebepsiz yere olmasa da çok basit bir sebepten dolayı atıldığımı ANLAMAN lazım.
Rtaş tavrın çok agresif günde 20-30 rapor geldiği ortamda atılman normal olabilir biz de insanız her karar doğru olmayabilir, bize yazsan açılırdı yasağın dediğin gibi sürekli troll mesaj atılıyor ama raporlanmıyor es geçiliyor biraz daha anlayışlı olman lazım

Aynen cok ust duzey 2 mesajindan dolayi kesin seni hakli bulmuslardir.
Hakkımı aradım diye hala başka konulardan da atılmaya devam ediyorum. Sanırım hakkımızı aramak da konulardan atılma sebebi burada.
Forma tanitimi basligi ve Burak Elmas basligina alakasiz mesaj yazmak hak aramak mi oluyor? Bu konudan da atildin.

Geri
Üst Alt