Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

ÖNERİ :
Forumda genelde düşündüklerimi, değerlendirmelerimi paylaşıyorum.
Aynı şekilde emek verip düşündüklerini güzel dille yazan üyelerin yorumlarını takip etmeyi seviyorum.
Ancak (Özellikle transfer nöbetinde) 100 mesaj varsa 90 tanesi "Gedson nerede?", "Yönetim istifa", "KAP gelsin artık" gibi hiç olmamasının hiç bir eksikliğini hissetmeyeceğim mesajlardan oluşuyor.
Güzel yorum yazan üyelere bakıyorum genel olarak mesaj sayıları ve "Tepkime puanları" oranlı olarak yüksek oluyor.
Yani emek verip yorum yazan arkadaşların tepkime puanları da yüksek oluyor.

Toplam mesaj sayısının yarısından fazla tepkime puanı olanların girebileceği "Kalite Sohbet" gibi bir bölüm açsak.
Yani mesaj sayısı 1000 olan bir üyenin tepkime puanı 500 ve üzeri ise bu bölüme girebilse. (Veya herkes girse ama sadece bu kriteri sağlayanlar yazabilse) güzel bir uygulama olmaz mı?
Böylece hem emek vererek yazılmış "Makale Tadında" yazılar bir yerde toplanır, hem de bu bölüme yazabilmek için üyeler ıvır zıvır mesaj yazmaktan imtina ederler ve forumdaki mesaj kalitesi artar.

Her önerinin artıları olduğu gibi eksileri de olabilir. Ben sadece öneride bulundum. Sizlerin de bu konuda fikirlerini merak ediyorum.

ÖNERİ :
Forumda genelde düşündüklerimi, değerlendirmelerimi paylaşıyorum.
Aynı şekilde emek verip düşündüklerini güzel dille yazan üyelerin yorumlarını takip etmeyi seviyorum.
Ancak (Özellikle transfer nöbetinde) 100 mesaj varsa 90 tanesi "Gedson nerede?", "Yönetim istifa", "KAP gelsin artık" gibi hiç olmamasının hiç bir eksikliğini hissetmeyeceğim mesajlardan oluşuyor.
Güzel yorum yazan üyelere bakıyorum genel olarak mesaj sayıları ve "Tepkime puanları" oranlı olarak yüksek oluyor.
Yani emek verip yorum yazan arkadaşların tepkime puanları da yüksek oluyor.

Toplam mesaj sayısının yarısından fazla tepkime puanı olanların girebileceği "Kalite Sohbet" gibi bir bölüm açsak.
Yani mesaj sayısı 1000 olan bir üyenin tepkime puanı 500 ve üzeri ise bu bölüme girebilse. (Veya herkes girse ama sadece bu kriteri sağlayanlar yazabilse) güzel bir uygulama olmaz mı?
Böylece hem emek vererek yazılmış "Makale Tadında" yazılar bir yerde toplanır, hem de bu bölüme yazabilmek için üyeler ıvır zıvır mesaj yazmaktan imtina ederler ve forumdaki mesaj kalitesi artar.

Her önerinin artıları olduğu gibi eksileri de olabilir. Ben sadece öneride bulundum. Sizlerin de bu konuda fikirlerini merak ediyorum.
Daha önce bunu denedik. GSE ve belirli rütbedeki üyelerin yazabildiği bir alt forum oluşturduk kalite açısından ama bu defa bu foruma yazanlar ana forumlara yazmaz oldu ve ana forumlarda da muhabbet azaldı kalite etkilendi. O yüzden verimli değil bu yöntem.

Daha önce bunu denedik. GSE ve belirli rütbedeki üyelerin yazabildiği bir alt forum oluşturduk kalite açısından ama bu defa bu foruma yazanlar ana forumlara yazmaz oldu ve ana forumlarda da muhabbet azaldı kalite etkilendi. O yüzden verimli değil bu yöntem.
forum rütbelerinin mesajlara göre değil , likelara göre verilmesi taraftarıyım.

attığım mesajların abartısız %76 sı gereksiz postlardan oluşuyor. eğer rütbemi beğenilere göre alsaydım şuan 20 k dan daha fazla like sahibi olabilirdim.

bu ifadeleri like botu olduğum için değil gsc fanı olduğum için kuruyorum.

Şikayetim insanların keyfi veya siyasi görüşünden dolayı banlanması.

Ekran görüntülerinden de anlanabileceği gibi bana 3 milyon euro veya 30 milyon tl maaş alıyor dediğim için 1 ay ban verildi. Halbuki diğer ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi aynı paylaşımı başka arkadaşlarımızında yaptığı halde bir tek ben ceza yedim bu konuda.

Hem soru soruluyor, göster diye hemde ban yiyorum. Nasıl cevap vereceğim?

Gsc twitter hesabına attım linkleri, cezam kalktımı? Hayır.

Bu konuda bi açıklama yapabilecek bi babayiğit aranıyor @Emrah Yıldırım @keramettin tanrıverdi veya herhangi bi admin/mod

Böyle haksızlıklara/keyfi cezalara göz yumacakmıyız? Ekli dosyayı görüntüle 134236Ekli dosyayı görüntüle 134237Ekli dosyayı görüntüle 134238Ekli dosyayı görüntüle 134239Ekli dosyayı görüntüle 134240Ekli dosyayı görüntüle 134241

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitterdan bize böyle bir bilgi gelmedi, haberim yok.

Diğer yazanları da raporlarsan gereği yapılır, siyaset ne alaka onu anlamadım?

Var mı FT'nin 3 milyon euro aldığına dair bir kanıt, yoksa iftira atıyorsun demektir, defalarca bilgi, belge olmadan iftira atılıyor dediğimiz yerde de devam edersen ceza yemen normal, süre kişiye ve sabıkasına göre belirlenir bazı durumlarda.

Ayrıca Selçuk Serin de aynı sebepten 1 ay ceza almış, başkaları almıyor diyorsun, neye göre diyorsun bunu?

Twitterdan bize böyle bir bilgi gelmedi, haberim yok.

Diğer yazanları da raporlarsan gereği yapılır, siyaset ne alaka onu anlamadım?

Var mı FT'nin 3 milyon euro aldığına dair bir kanıt, yoksa iftira atıyorsun demektir, defalarca bilgi, belge olmadan iftira atılıyor dediğimiz yerde de devam edersen ceza yemen normal, süre kişiye ve sabıkasına göre belirlenir bazı durumlarda.

Ayrıca Selçuk Serin de aynı sebepten 1 ay ceza almış, başkaları almıyor diyorsun, neye göre diyorsun bunu?

Ve daha var yani. Kaynıklarımı da paylaşmışımki tek kaynakta değil.

Hadi dediklerin doğru, neden sadece ben ceza yiyorum. Benden sonrakiler ki çok daha ağır şeyler söylendi ( + bunlar benim gördüklerim Allah bilir daha ne kadar var) ama onlara birşey olmadı. Birde 1 ay, 1 hafta da değil.

Ve daha var yani. Kaynıklarımı da paylaşmışımki tek kaynakta değil.

Hadi dediklerin doğru, neden sadece ben ceza yiyorum. Benden sonrakiler ki çok daha ağır şeyler söylendi ( + bunlar benim gördüklerim Allah bilir daha ne kadar var) ama onlara birşey olmadı. Birde 1 ay, 1 hafta da değil.

Fatih, bir daha yazdıklarımı okumazsan sana kimse cevap vermez, soru soruyorsan önce cevabı oku; saygı bekliyorsan önce saygılı olmayı öğren.

Hala ben ceza yiyorum diyorsun, Selçuk Serin'i paylaşmışsın o da 1 ay yemiş diyorum ben de. Bugün biri daha komisyoncu dedi diye ceza yedi, bak bakalım ne kadar yemiş.

Sana yalan borcum yok, twittera bakan bana bu durumu iletmedi ki iletse de o ceza kalkmazdı, hadi dediklerin doğru gibi yalancı iması yaptığın ifadeni de görmezden geliyorum bu seferlik.

Paylaştığın kaynakların da hiç birisi resmi değil, geçen sene o kaynaklar maaşını 12 milyon liraya düşürdü yazdığında da keşke hoca 12 milyon alıyor falan yazsaydın.

Ekran görüntüsü olarak paylaşıp problemi çözebilirsiniz.
20210815_120649.webp

Forumdaki zurnaların GSE olmasına rağmen 12 yıldır bu forumun mihenk taşlarından biri olan şahsımın hâlâ GSE rütbesine sahip olmaması rezalet içeren bir durumdur.

Geri
Üst Alt