Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Benim cihaz ya hata verdi bir süre mesajı göremedim ya da Mesaj geri geldi. Sonrasında silmedim. Mesajı düzenledim spoilere aldım.

Mizah konusundaki son paylaştıklarım için dedim. Kesinlikle siyasi ve hakaret içermeyen bir şey. Bu videolar için foruma hukuki şikayetler gelirse vay vay vay halimize.
Fakir cihazları kullanmaktan vazgeç

Rize,Çaykur,tahir isimlerini yasaklayalım
Mahirden de kurtuluruz hem
2FE81D96-79AE-41E3-B64F-858C01B76B06.webp

yönetici kardeşlerim birine 1 ay ceza veriyorsanız o kişiye neden ceza verildiğini, hangi entry den dolayı ceza verildiğini açıklama ve sizlerle iletişime geçeceği bir kanal bırakma nezaketinde bulunursanız bundan sonra kalanlar için olumlu bir iş yapmış olursunuz diye düşünüyorum. ben hakaret veya küfür ettiğimi hatırlamıyorum, keyfi ceza verildiğini varsayıyorum. forumda üye olarak 2 seneyi doldurmuşum ama keyfiyetin hakim olduğu yerde pek yazmanın da tadı olmaz.

umarım galatasaray'ın başarılarıyla çok uzun yıllar geçiririz sizlere iyi forumlar dilerim.

sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama ne zaman bir konuyu yeni sekmede açam beyaz bir sayfa çıkıyor karşıma, sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum

IOS başlığına da yazdım ama herhangi bir dönüş olmadı.dün yeni bi telefon aldım ve gacimbom app’ini indirmek için appstoreda arama yaptım uygulama bulunamıyor.Ardından IOS başlığındaki ilk mesajda bulunan app linkine tıkladım orda da herhangi bir sonuç alamadım.Bende mi sıkıntı var anlamadım ama eski telefonumda kullandığım gscimbom app’ini kullanamıyorum,varsa bi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

IOS başlığına da yazdım ama herhangi bir dönüş olmadı.dün yeni bi telefon aldım ve gacimbom app’ini indirmek için appstoreda arama yaptım uygulama bulunamıyor.Ardından IOS başlığındaki ilk mesajda bulunan app linkine tıkladım orda da herhangi bir sonuç alamadım.Bende mi sıkıntı var anlamadım ama eski telefonumda kullandığım gscimbom app’ini kullanamıyorum,varsa bi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Store’dan silinmiş. Ben Tapatalk uygulamasını kullanıyorum.

Android uygulamasında bazı bildirimler gelmiyor.
Birde yenileme yaparken cok takılıyor. Loading simgesi dönüp duruyor surekli uygulamayı aç kapa yapmak zorunda kalıyorum

Kısa süre içerisinde yeniden yayınlanacak.

Alex de Souza konusu neden kapatılmış?

Geri
Üst Alt