- 28 Temmuz 2019
- 46.767
- 47.905
- 3.633
forumumuzu seviye atlatacak hamle olur gibiForumumuz için tehlikeli bir bölüm olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumumuzu seviye atlatacak hamle olur gibiForumumuz için tehlikeli bir bölüm olabilir.
Tıp değil de Sağlık koyalım ilgilenelim @Emrah Yıldırım
tşkler smordTıp değil de Sağlık koyalım ilgilenelim @Emrah Yıldırım
Son alışverişini 2018'de falan yaptıysan fiyatlar anormal gelmiş olabilir. Ne alakaysa bana da hep kadın iç çamaşırı reklamı geliyor, reklamların bir tarafında çarpı işareti var bir daha gösterme gibi bir seçenek olması lazım.Biz emekçiz tanesi 1500 TL den yelek reklamının gösterilmesi hoş olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 141652
O bana da çıktı. İnsanı seksten soğutan pamuklu iç çamaşırı reklamı.Son alışverişini 2018'de falan yaptıysan fiyatlar anormal gelmiş olabilir. Ne alakaysa bana da hep kadın iç çamaşırı reklamı geliyor, reklamların bir tarafında çarpı işareti var bir daha gösterme gibi bir seçenek olması lazım.
Buranın fiyatları ortalamanın üstünde niye bilmiyorum yoksa bu kadar değil tabi daha dün alışveriş yaptım oradan biliyorum. Ek olarak burada geyik yapma burası tebrik başlığı.O bana da çıktı. İnsanı seksten soğutan pamuklu iç çamaşırı reklamı.
Bu arada hayatımda yelek almadım. Tarzım değil. Bu kadar pahalı olduğunu düşünememiştim.
Ne anlatıyon lan yineO bana da çıktı. İnsanı seksten soğutan pamuklu iç çamaşırı reklamı.
Bu arada hayatımda yelek almadım. Tarzım değil. Bu kadar pahalı olduğunu düşünememiştim.
1 ay var dahaNöbet ne zaman aciliyor biraz kolpa okuyalim
Konu icinde paylasilmis olmali yeni sezonun bilgileri. Sanirim baslik editlenmemis, ayni sekilde ilk mesaj. Zamanim olursa sonra duzeltirim.ahhhhhhh
sancılarımm gene azdıııııı allahım bu ne acııııı
doktorrr dayanamıyorum fikrim geldi
Ekli dosyayı görüntüle 142313
ufff uff uff
önerimm geliyor: kilitlenen konunun devamı var ise bu kilitli konunun son mesajına, yeni konunun linklerini koysak çok iyi olmaz mı ?
hatta yeni açılan konulara da eski konunu linkini bırakırız.
mesela şunun yeni sezonunu arıyorum ama bulamıyorum. Galatasaray Güncel Maaş Tablosu | 2020/2021 Sezonu
Şikayet vs değil de ben Kerem Aktürkoğlu topiçi ve bazen bir kaç sayfayı göremiyorum. Neden olabilir.?