- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
emrah admin mesajlarıma çıkmıyordolandırıldım la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrah admin mesajlarıma çıkmıyordolandırıldım la
Saldırgan tavırların nedeniyle sana 1 uyarı point çakıyorum.
Konu gizleme diye bir şey var mı? En güzel kadınlar konusunu gizlemek istiyorum. Arkadaşı engellemeden bunu nasıl yapabilirim sürekli o konuya giresim geliyor görünce
Nasılsınız Çiğdem hanım?Hayatımda hiç ban yemediğim için bu sabah gelen "bu hesap askıya alındı" uyarısını kendime alıp SM hesaplarımdan biriyle de rahatsızlık verdiğim bir konu oldu. Rezalet. Adsgfg Hatırladıkça gülerim artıkDiyorum ki ne yapmış olabilirim? İnsanlık hali tabii foruma uygun olmayan bir şey demiş, hoşa gitmeyen bir beğeni yapmış ya da haddimi aşarak yorum atmış olabilirim, dedim içimden. Ban için sebep de sormayacak, teşekkür edecektim sadece. Tecrübe oldu derdik, ne yapalım, diyordum.
Error o bu olunca anlıyorum da bu başıma ilk kez geldi. Oyaladığım kişilerden tekrar özür dilerim. Bu konularda biraz eksiğim. Bundan sonra dikkatli ve sabırlı oluruz az daha.
![]()
Ban yemediğim için iyiyimNasılsınız Çiğdem hanım?
Ben de iyiyimBan yemediğim için iyiyim![]()

@Cihan Ağzıkara ahbabımın da başına gelmiş bir vakaHayatımda hiç ban yemediğim için bu sabah gelen "bu hesap askıya alındı" uyarısını kendime alıp SM hesaplarımdan biriyle de rahatsızlık verdiğim bir konu oldu. Rezalet. Adsgfg Hatırladıkça gülerim artıkDiyorum ki ne yapmış olabilirim? İnsanlık hali tabii foruma uygun olmayan bir şey demiş, hoşa gitmeyen bir beğeni yapmış ya da haddimi aşarak yorum atmış olabilirim, dedim içimden. Ban için sebep de sormayacak, teşekkür edecektim sadece. Tecrübe oldu derdik, ne yapalım, diyordum.
Error o bu olunca anlıyorum da bu başıma ilk kez geldi. Oyaladığım kişilerden tekrar özür dilerim. Bu konularda biraz eksiğim. Bundan sonra dikkatli ve sabırlı oluruz az daha.
![]()
Seni banlamadan banlandım diye tırstım@Cihan Ağzıkara ahbabımın da başına gelmiş bir vaka
Ulan ölürken bile Onur ölmeden ölmem derdindesinSeni banlamadan banlandım diye tırstım![]()
@Cihan Ağzıkara ahbabımın da başına gelmiş bir vaka
Forumda kalkışma mı oldu nolduysa sabah süpermodumu bile korkuttularYa buna güldüm. Ama haksız da sayılmayız. Üstte bir de böyle profil fotik kısmı var ve bomboş, alttaki yazıya tıklayınca e-maile yönlendiriyor, dedim gümledim. Kim bilir ne yazdım diye düşündüm bir saat.![]()
Forumda kalkışma mı oldu nolduysa sabah süpermodumu bile korkuttular![]()
Tabi lan önce sen gideceksin cehenneme ardından ben gelirimUlan ölürken bile Onur ölmeden ölmem derdindesin![]()
Sizi banlamış olsak bunu anlardınız Çiğdem hanımGece çok giremedim. Mümkün. Belki çok yüklenildi. Burayı bile çenemizle çökerttik.![]()
Sizi banlamış olsak bunu anlardınız Çiğdem hanım