Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ukrayna rusya basligindan neden atildim hiç bir sekilde kötü bisey yazmadm yetkimi verun

savaş başlıkları kırmızı çizgimiz :red:

1645707485490.webp

Harbiden TP yetkisini nasil alabilirm kendi açtigim konuya cevap veremiyor olmam çok üzücü

Tapatalk uygulamasında neredeyse her seferinde foruma girmek istediğimde yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Normalde otomatikman giriliyordu. Bu sorun biliniyor mu?

Tapatalk uygulamasında neredeyse her seferinde foruma girmek istediğimde yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Normalde otomatikman giriliyordu. Bu sorun biliniyor mu?
Bunu herkes yaşamıyorsa sorun senin cihazın ya da Tapatalk kaynaklıdır.

Genel bir sorun değil gibi zira ben yaşamıyorum.

GSC ekonomi başlığına yazma yetkim alınmış sırf avrupadaki fiyatlardan örnek verdigim için. Ne yapalım Avrupada yaşıyorsak. Evet, Turkiyede siz dostlarim zorluk yasiyorsunuz ama bizde burada pahalılaşan benzin fiyati hakkinda derdimizi paylasamayacakmiyiz? Nedir bu gercekten?

Siz Avrupalilisiniz, Alamancisiniz kapayın çenenizi mentalitesi nezaman bitecek anlamiyorum. Arkadaş demiş ben şu fiyata aliyorum. Bende dedim burda bu fiyat ve yetkim gitti. Ama sonra ayni konuda bol bol geyik yapılıyor. Hiç anlayamiyorum

GSC ekonomi başlığına yazma yetkim alınmış sırf avrupadaki fiyatlardan örnek verdigim için. Ne yapalım Avrupada yaşıyorsak. Evet, Turkiyede siz dostlarim zorluk yasiyorsunuz ama bizde burada pahalılaşan benzin fiyati hakkinda derdimizi paylasamayacakmiyiz? Nedir bu gercekten?

Siz Avrupalilisiniz, Alamancisiniz kapayın çenenizi mentalitesi nezaman bitecek anlamiyorum. Arkadaş demiş ben şu fiyata aliyorum. Bende dedim burda bu fiyat ve yetkim gitti. Ama sonra ayni konuda bol bol geyik yapılıyor. Hiç anlayamiyorum
Trde 20 liraya çıktığı gün 2 euro oldu geyiği yapılmaz, daha geçen yazdık gidin başka yerde konuşun diye. İnsanlar geçinmekte zorlandığını yazıyor konuya neymiş benzin 2 euro olmuşmuş. Yapma ya.

Bundan sonra böyle, beğenmeyen girmez bir daha.

Trde 20 liraya çıktığı gün 2 euro oldu geyiği yapılmaz, daha geçen yazdık gidin başka yerde konuşun diye. İnsanlar geçinmekte zorlandığını yazıyor konuya neymiş benzin 2 euro olmuşmuş. Yapma ya.

Bundan sonra böyle, beğenmeyen girmez bir daha.

Ya ustat ne geyiği.. suan ki benzin fiyati tarihi bir fiyat ve tanıdığım biri bu fiyat 4e kadar çıkacak diyor. Ben sirf bu konu uzerinden baska bir arkadasa aktuel fiyati belirttim. Genel Turkiye durumu konusuna mesela hiç yetkim olmadi. Bende orda yasamadigim için bunu hic dert etmedim. Ama genel ekonomi başlığına yazınca ve bununla karsilasinca sasirmadim degil. Olmazsa basliga Türkiye ekonomisi diye ekleyin ve herkes bu mevzuyu anlasın.

Fastfood konusuna mesela bugun aldığım burgeri ve merak edenler için fiyatini da yazdim. Bazi arkadaslar bunu mesela pahali buldu. Senin gorusune gore ozaman bu konudanda atilmam gerek Turkiyede vatandaşlarımız gecim sıkıntısı yaşıyor sende burgerin fiyatını paylaşıyorsun diye.. Ama anliyorsun ki konu içeriği aslinda bu degil.

Turkiyedeki mevcut ekonomik durumunu cok iyi biliyorum. Turkiyede yasayan çok aile fertlerim var. Sık sık maddi destek istiyorlar. Durumları benim canımı ziyadesiyle sıkıyor. Bende elimden geldiğince mevcut durumu takip edip olası imkanlara bakıyorum. Burda gecen hafta bircok dostlarim Rusya Ukrayna savasini takip ederken forumda sadece ben millet ittifakin canli deklarasyon bildirisi hakkında yazi paylaştım. Gercekten Turkiyenin derdiyle oldugunca dertleniyorum. Gecim sıkıntısı yaşayan herkese üzülüyorum. Yazdigim mevzulari lutfen geyik olarak görme, onun dışında zaten baska birsey yazmayacagim artik bu mevzu hakkında. Fazla bile yazdim. Selam ve hurmetler

Geri
Üst Alt