- 23 Aralık 2008
- 65.043
- 62.881
- 5.103
Ukrayna rusya basligindan neden atildim hiç bir sekilde kötü bisey yazmadm yetkimi verun
savaş başlıkları kırmızı çizgimiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ukrayna rusya basligindan neden atildim hiç bir sekilde kötü bisey yazmadm yetkimi verun

konu tp bölümüne alınmıs tp yetkin yok atılmamışsınUkrayna rusya basligindan neden atildim hiç bir sekilde kötü bisey yazmadm yetkimi verun
50€ Şutlasamkonu tp bölümüne alınmıs tp yetkin yok atılmamışsın
45 e açarım50€ Şutlasam
Seni denemek istedim
@Danyal Artemis'e özel mesajla durumunu bildirmen gerekiyor. Sonra Konsey toplanıp karar verecek.Harbiden TP yetkisini nasil alabilirm kendi açtigim konuya cevap veremiyor olmam çok üzücü
cok acayip bilgiler ögrendim ama yazamiyorumtartısma platformundaki yetkim alinmis . yanlislikla alinmis olabilir
Konu tpde değilkicok acayip bilgiler ögrendim ama yazamiyorum
Niye tutan mi varcok acayip bilgiler ögrendim ama yazamiyorum
cıplak hatun paylasmıs konuda atıldıNiye tutan mi var
Insan atmadan once haber verircıplak hatun paylasmıs konuda atıldı
@Doruk Ata TANRIVERDİ dorukcum trollemeden bilgilerini yaz actım
Bunu herkes yaşamıyorsa sorun senin cihazın ya da Tapatalk kaynaklıdır.Tapatalk uygulamasında neredeyse her seferinde foruma girmek istediğimde yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Normalde otomatikman giriliyordu. Bu sorun biliniyor mu?
Trde 20 liraya çıktığı gün 2 euro oldu geyiği yapılmaz, daha geçen yazdık gidin başka yerde konuşun diye. İnsanlar geçinmekte zorlandığını yazıyor konuya neymiş benzin 2 euro olmuşmuş. Yapma ya.GSC ekonomi başlığına yazma yetkim alınmış sırf avrupadaki fiyatlardan örnek verdigim için. Ne yapalım Avrupada yaşıyorsak. Evet, Turkiyede siz dostlarim zorluk yasiyorsunuz ama bizde burada pahalılaşan benzin fiyati hakkinda derdimizi paylasamayacakmiyiz? Nedir bu gercekten?
Siz Avrupalilisiniz, Alamancisiniz kapayın çenenizi mentalitesi nezaman bitecek anlamiyorum. Arkadaş demiş ben şu fiyata aliyorum. Bende dedim burda bu fiyat ve yetkim gitti. Ama sonra ayni konuda bol bol geyik yapılıyor. Hiç anlayamiyorum
Trde 20 liraya çıktığı gün 2 euro oldu geyiği yapılmaz, daha geçen yazdık gidin başka yerde konuşun diye. İnsanlar geçinmekte zorlandığını yazıyor konuya neymiş benzin 2 euro olmuşmuş. Yapma ya.
Bundan sonra böyle, beğenmeyen girmez bir daha.