- 18 Temmuz 2009
- 81.727
- 238.655
- 5.093
Valla mevzu dönüp dolaşıp sana patlıyor ama bunu daha geçen söyledik yapmayın diye. Sence yanlış değildir biz bunu anlamıyoruzdur aynı şekilde sizler de anlıyoruz deseniz de bu ülkenin durumunu anlamıyorsunuz. Senin olmasa da bir çoğunun derdi cebindeki 100 euronun 98 euro olması, burada o 10 euro oldu o yüzden sizin bunları konuşmanız gereken yer burası değil; olmamalı.Ya ustat ne geyiği.. suan ki benzin fiyati tarihi bir fiyat ve tanıdığım biri bu fiyat 4e kadar çıkacak diyor. Ben sirf bu konu uzerinden baska bir arkadasa aktuel fiyati belirttim. Genel Turkiye durumu konusuna mesela hiç yetkim olmadi. Bende orda yasamadigim için bunu hic dert etmedim. Ama genel ekonomi başlığına yazınca ve bununla karsilasinca sasirmadim degil. Olmazsa basliga Türkiye ekonomisi diye ekleyin ve herkes bu mevzuyu anlasın.
Fastfood konusuna mesela bugun aldığım burgeri ve merak edenler için fiyatini da yazdim. Bazi arkadaslar bunu mesela pahali buldu. Senin gorusune gore ozaman bu konudanda atilmam gerek Turkiyede vatandaşlarımız gecim sıkıntısı yaşıyor sende burgerin fiyatını paylaşıyorsun diye.. Ama anliyorsun ki konu içeriği aslinda bu degil.
Turkiyedeki mevcut ekonomik durumunu cok iyi biliyorum. Turkiyede yasayan çok aile fertlerim var. Sık sık maddi destek istiyorlar. Durumları benim canımı ziyadesiyle sıkıyor. Bende elimden geldiğince mevcut durumu takip edip olası imkanlara bakıyorum. Burda gecen hafta bircok dostlarim Rusya Ukrayna savasini takip ederken forumda sadece ben millet ittifakin canli deklarasyon bildirisi hakkında yazi paylaştım. Gercekten Turkiyenin derdiyle oldugunca dertleniyorum. Gecim sıkıntısı yaşayan herkese üzülüyorum. Yazdigim mevzulari lutfen geyik olarak görme, onun dışında zaten baska birsey yazmayacagim artik bu mevzu hakkında. Fazla bile yazdim. Selam ve hurmetler
Burger konusunda yazmanın dert edilmemesinin de temel sebebi zaten tam olarak bu.