Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yeni acilan konuya giriş yaptığımda direk son sayfanın en son mesajına gidiyorum. Chorome kullanıyorum. Tarayıcı problemimi bilemiyorum

Rozet uygulaması gelmeli ekşiye bile gelmiş

Ne bu rozet ? Premier lig başlığına 3 bin mesaj atan ile benim gibi futbol fakiri bir olamamalı EPL rozetini profilinde sergilemesi hoş bir detay olurdu

Fm konusunda ciddi msj atan yada oyun forumuna yazan üyelere eminim böyle bir uygulama vardır

Ne bu rozet ? Premier lig başlığına 3 bin mesaj atan ile benim gibi futbol fakiri bir olamamalı EPL rozetini profilinde sergilemesi hoş bir detay olurdu

Fm konusunda ciddi msj atan yada oyun forumuna yazan üyelere eminim böyle bir uygulama vardır
Senin gibi vizyoner bir üyenin daha farkli konumlarda bulunmasi gerekir. Harcaniyorsun!

rozet kesmez eksi rozet veriyosa biz plaket göndermemiz lazım.

Müthiş bir öneri

Karılar başlığında yoğun paylaşım yapana düşündüğüm rozet:
1649921568448.webp

Devamlı Kur'an reklamı çıkıyor yukarıda. Bir ara da Hz. İsa temalı bir sitenin reklamı çıkıyordu. Engellemenin bir yolu yok mu?

Bu arada diyanetin sattığı Kur'an 120 TL. imiş. Onu da görmüş olduk. Kilisede İncil'i bedava veriyorlardı.

Moderatör olmaya karar verdim. Şu an için adminlik düşünmüyorum.

Fatih hocanın konusunda teknik direktör yazmasına alışmışız şu an hoca değil ama konunun bi yerine lakabını İmparator şeklinde yazabilir misiniz?Böyle bir spor adamının Galatasaraylı olması şansımız Türk sporunda..

Fatih hocanın konusunda teknik direktör yazmasına alışmışız şu an hoca değil ama konunun bi yerine lakabını İmparator şeklinde yazabilir misiniz?Böyle bir spor adamının Galatasaraylı olması şansımız Türk sporunda..
puh

Yüzde yüz katılıyorum sana murat renkdas. Jupp derwallin bile onurlandırıldıgı güzide forumumuzda fatih hoca olmaması üzücü.

Geri
Üst Alt