- 18 Eylül 2018
- 15.634
- 11.977
- 1.473
Yeni acilan konuya giriş yaptığımda direk son sayfanın en son mesajına gidiyorum. Chorome kullanıyorum. Tarayıcı problemimi bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arap üyelerimiz bu şekilde kullanıyordu sanıyordum, çerezleri silelim ufuktan beyYeni acilan konuya giriş yaptığımda direk son sayfanın en son mesajına gidiyorum. Chorome kullanıyorum. Tarayıcı problemimi bilemiyorum
31031. tepkime puanımı yaşına ithafen sen atmalısın abiReel yaş
Sayılara farklı anlam yüklersen mıhlarım
Yaklaştığında haber et like a boğayım seni31031. tepkime puanımı yaşına ithafen sen atmalısın abi
napcanforum istatistikleri ve online listesi hala yok.
Para ver yaptırakforum istatistikleri ve online listesi hala yok.
Senin gibi vizyoner bir üyenin daha farkli konumlarda bulunmasi gerekir. Harcaniyorsun!Rozet uygulaması gelmeli ekşiye bile gelmiş
Ne bu rozet ? Premier lig başlığına 3 bin mesaj atan ile benim gibi futbol fakiri bir olamamalı EPL rozetini profilinde sergilemesi hoş bir detay olurdu
Fm konusunda ciddi msj atan yada oyun forumuna yazan üyelere eminim böyle bir uygulama vardır
rozet kesmez eksi rozet veriyosa biz plaket göndermemiz lazım.Rozet uygulaması gelmeli ekşiye bile gelmiş
Ne bu rozet ? Premier lig başlığına 3 bin mesaj atan ile benim gibi futbol fakiri bir olamamalı EPL rozetini profilinde sergilemesi hoş bir detay olurdu
Fm konusunda ciddi msj atan yada oyun forumuna yazan üyelere eminim böyle bir uygulama vardır
Müthiş bir öneriRozet uygulaması gelmeli ekşiye bile gelmiş
Ne zaman düşünürsün adminliği hatta istersen direkt root admin yapalım seniModeratör olmaya karar verdim. Şu an için adminlik düşünmüyorum.
Ne zaman düşünürsün adminliği hatta istersen direkt root admin yapalım seni
puhFatih hocanın konusunda teknik direktör yazmasına alışmışız şu an hoca değil ama konunun bi yerine lakabını İmparator şeklinde yazabilir misiniz?Böyle bir spor adamının Galatasaraylı olması şansımız Türk sporunda..
Böyle bi adam rakipte olsa düşünemiyorum şampiyonluk sayısı ne olurdu ve diğer kupalar kimlerde olurdu.Haksız rekabet resmen..
Yüzde yüz katılıyorum sana murat renkdas. Jupp derwallin bile onurlandırıldıgı güzide forumumuzda fatih hoca olmaması üzücü.Fatih hocanın konusunda teknik direktör yazmasına alışmışız şu an hoca değil ama konunun bi yerine lakabını İmparator şeklinde yazabilir misiniz?Böyle bir spor adamının Galatasaraylı olması şansımız Türk sporunda..