Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Simdi fark ettim, genel olarak tüm „Tartisma Platformu“ da yetkim yokmus admirim
1660050736720.webp

Maçlara gidemeyecekler vs için bilet devri benzeri sabit bir konu açılmalı
Diye düşünüyorum

küfür yok hakaret yok hiç bir kural ihlali yok hoşuna gitmeyen yoruma direk ban atıyor artık kim atıyorsa modlar mı adminler mi yoksa hepsimi bilemiyorum bu ciddi anlamda forumun kalitesini düşürüyor oysa küfürler hakaretler ahlaksız capsler fotoğraflar edit bile yemiyor çoğu zaman gsc antuya döndü keyfilik hakim oldu ifade özgürlüğü demokrasi anlayışı karşıt görüşlere saygı kalmadı eski gsc yi özlüyorum yetkisi olanların fantezi alanına döndü iyice

Rica etsem transfer nöbeti forumuna yazabilmem için yasağımı kaldırır mısınız? Nasıl bir forum oldu burası? Hiçbir oyuncuya, üyeye kimseye herhangi bir hakaretim yok, küfrüm yok, argo kelime kullanmadım, sadece bazı olumsuz yorumlarım yüzünden keyfi olarak konulara yazmam engelleniyor. Takımın eksiğini görünce hiç mi olumsuz yazmayalim arkadaş takımı, oyuncuları, yönetimi eleştirmek suç mu, o zaman hep pohpohlayalim, hep övelim oldu. Bizim amacımız seviyeli bir şekilde takımın yanlışlarını söylemek. İyi yaptığı işleri de övüyoruz zaten sorun yok. Kuş hiç değiliz, fanatik Galatasaraylı olduğumuzu da isteyene istediği yerde istediği zaman ispatlariz sorun değil. Sizden ricam üyelere karşı az daha hoşgörülü ve toleranslı olun. Üyeler sayesinde var bu forum. küstürmeyin soğutmayın üyeleri, ne kadar çok üye o kadar renkli ve neşeli forum olur burası.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selamlar, bu bir hata mı bilmiyorum ama gece modunda tepkime puanları gözükmüyor. Tema değişip gündüz alınca gözükmekte. Bilgilerinize

Allah aşkına o kadar yazdım, sordum kaale alan yok, küfür yok bişi yok sadece alakasız paylaşımdan 2 gündür cezalıyım daha kaç gün var bitmesine bilmiyorum, 13 senelik üyeyim yahu 13 seneee toplam 1 kere ban yemişim,

Allah aşkına o kadar yazdım, sordum kaale alan yok, küfür yok bişi yok sadece alakasız paylaşımdan 2 gündür cezalıyım daha kaç gün var bitmesine bilmiyorum, 13 senelik üyeyim yahu 13 seneee toplam 1 kere ban yemişim,

Nöbet bitene kadar cezalısın renktas.. Yeni nobette açılır banin

Nöbet bitene kadar cezalısın renktas.. Yeni nobette açılır banin
Yukarda Hayri renkdaş paylaşmış, oradaki 14. maddeden ceza aldım, cezanın hükmü ise uyarıymış, ben uyarılmadım direk 2 gündür cezalıyım, ayrıca başka diğer bir arkadaşımızın postuna cevap yazarken onun paylaştığı resmi paylaşmışım art niyet yok küfür yok hakaret yok. Cezası uyarı ise neden direk yazmama cezası alıyorum. Transfer döneminin son günleri ve buraları ilk defa bukadar sessiz görüyorum, acaba neden diyordum, demekki sebebi yazacak üye kalmamışki gak diyene ceza guk diyene ceza, tmm ceza verilsin de haklı yere verilsin

Geri
Üst Alt