Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

GENEL AF gscimbom'un bütün sorunlarını çözer modum. küsleri barıştırır, kırgınlıkları giderir. ağlayan anaların gözlerindeki yaş diner. binler olarak yeniden renktaş oluruz. arkamızda bıraktığımız her şeyin geride kaldığını kabul edelim ve yeni bir sayfa açalım lütfen

Galatasarayımızın şampiyonluğu ve seçim HATRINA GENEL AF istiyoruz. genel af GSCİMBOM için olmazsa olmaz hale gelmiştir
arz ederim
images.jpeg

Şu şekil bir istek olmus

Mesaj attıktan sonra her defasında yönetici onayı gerekiyor ve spor dışı konulara yazma yetkimiz yok sanırım.
Bir de konu içindeki resimleri de göremiyorum.Yöneticilere özelden yazamadığım için buraya attım.
Bunlar belli bir mesaj sayısından sonra mı aktifleniyor veya başka kıstaslar mı var?
Konu hakkında yardımcı olacak biri var mı?

Ayni sayfayi refresh yapinca o sayfadan gelen bildirimler bildirilmiyor derhal bu sorunu cöz yoksa antu ya üye olurum
Zaten ayni sayfada oldugun bildirimleri napacan? Asagi dogru scroll yapinca goruyorsun mesajlari zaten?

Bildirim listesinde o bildirimler yine mevcut bu arada.

Transfer nöbeti Agücü macindan sampiyonlukla dönersek eger acilacak diye bir mesaj okumustum.

Transfer nöbetini acan ilk yöneticiye su tür tesekkür pidesi yapmayi düsünüyorum.

Elini cabuk tut Pide yi kap

1685519762599.png

Geri
Üst Alt