Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.242
- 22.993
- 2.228
Fatih hocanın ismi transfer forumuna verilecekti, unutuldu sanırım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sn e timur ismi daha uygundurFatih hocanın ismi transfer forumuna verilecekti, unutuldu sanırım![]()
Sn e timur ismi daha uygundur
Okçuluk takip başlığı açabilirsin abi Türkiye ve dünyadan sporlar başlığına@Emre Altun , rica etsem sizden / forum yonetiminden, baktim bulamadim ama Mete Gazoz adiyla Okculuk basligi/bolumu gibi birsey acsak ? Oradan takip ederiz sprocularimizi. Varsa, gozardi edebilirsiniz benimle paylasip![]()
Forum isimleri konusunda eylül ayında bir değerlendirme yapacağız.Fatih hocanın ismi transfer forumuna verilecekti, unutuldu sanırım![]()
benim ismim bir foruma verilir mi admirimmForum isimleri konusunda eylül ayında bir değerlendirme yapacağız.
Bilinçli tüketici forumu olabilir hepsiburada ile olan ilişkinden dolayıbenim ismim bir foruma verilir mi admirimm
Benim isimde normale döner mi? Şu şekil sevinirim.Bilinçli tüketici forumu olabilir hepsiburada ile olan ilişkinden dolayı
Kolpa Kemal Kürek Transfer NöbetiForum isimleri konusunda eylül ayında bir değerlendirme yapacağız.
Kolpa Kemal Kürek Transfer Nöbeti
Nasil olur sence
ne kadar efsane olsa da halen hayatta olan kişilerin isminin biyerlere verilmesini gerçek hayatta da forumda da dogru bulmuyorum.Forum isimleri konusunda eylül ayında bir değerlendirme yapacağız.
Ligi sallayan mı var dayı?Zalgiris Vilnius Maçına Kalan Süre
yazıyor kayseri macı yazsa daha iyi olacak