Abi olayın detayını bilmiyorum ama bana da hakaretler ve ithamlarda bulunulduğu oldu bu forumda, sonuçta internette bundan kaçış da yok, ben de karşılık verdiğimde terbiyesiz gibi şeyler söylememe rağmen ceza almamıştım. Bence terbiyesizlik ve ahlaksızlık yapana bunu söylemekte bir sıkıntı yok. İkili münakaşayı mümkün olduğu kadar uzatmamak gerekiyor sadece.
Bence forumun mihenk taşlarından biri olarak yönetimle konuşsan cezanı açarlardı. Bana da mesela yanlışlıkla ceza verilmişti Twitter'dan irtibata geçtiğimde kaldırılmıştı. Yani bir ceza tüm yönetimin ortak kararı olmayabiliyor onu demek istedim.
Bu arada varoş kesinlikle bir hakarettir ve eminim raporladıysan cezası verilir. Fakat şunu da söylemem gerek buraya kopyaladığın mesaj ne kadar agresif olsa da bence bir hakaret veya ceza unsuru içermiyor. Böyle durumlarda yok saymak en iyi çözüm bence. Bahsettiğin arkadaşı da biliyorum onun tarzı bu bana da çok böyle şeyler yazmışlığı var. Belki özünde iyi biridir ama forumu insanları ezerek kendini entellektüel açıdan tatmin etmek amaçlı kullanıyor, futbol forumunda sabahtan akşama kafa açması da bu yüzden.
Son olarak internetteki hamlelerine dikkat etmeni temenni ederim