Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Oluyor mu öyleüyelik buga girmiş gibi üstad silinip tekrar verilebilir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oluyor mu öyleüyelik buga girmiş gibi üstad silinip tekrar verilebilir
seni @Erman Türker e yönlendiriyorun forumda kalOluyor mu öyle![]()
üyelik buga girmiş gibi üstad silinip tekrar verilebilir
Oluyor mu öyle![]()
Üyelik bug'a girmez yer değiştirir, olur öyle.seni @Erman Türker e yönlendiriyorun forumda kal
Bilgi vermek için yazıyorum herhangi bir pasiflik bende söz konusu degil sizde niye pasiflik var acaba?? sn. cihangir rengimKonulara yorum yaparken bu kısımdaki özellikleri kullanamıyorum pasifize olmuş durumda , neden olabilir.?
Recep suan sakincali diyor.zehra güneş başlığının açılmasını talep ediyorum. kilitli duruyor
Yorumuna baktim, asil senin dedigin komik oldugu icin 1 hafta iyi yine.İcardi için sezon sonu göndermek doğrudur dedim diye 1 hafta yazamayacakmışım konuya
Gülünç ivedilikle komik
Ceza kafanıza göre mi veriliyor? Hakaret yok bir şey yokRecep suan sakincali diyor.
Yorumuna baktim, asil senin dedigin komik oldugu icin 1 hafta iyi yine.
Evet kafamiza gore veriliyor, var mi bir diyecegin?Ceza kafanıza göre mi veriliyor? Hakaret yok bir şey yok
Almışsınız forumu elinize ona buna kafanıza göre ceza veriyorsunuz
VarEvet kafamiza gore veriliyor, var mi bir diyecegin?
Bende de öyle. Opera kullanıyorumtwitter.com ile baslayan linkler açılmıyor. Bir tek bende mi öyle acaba ?
Twitter değil Opera kaynaklı. Sanırım konuyu eksik anlatmışlar. twitter açılıyor ama linkte olan videolar da sorun oluyor. Sırf Twitter değil bir çok video içeriğinde. Opera bende de yüklü ama video içeren sitelerde bu yüzden tercih etmiyorum.Sıkıntı twitterdan kaynaklı muhtemelen.
Chrome, Edge, Safari'de de açılmıyor. Bence tarayıcı kaynaklı değil. x.com'lu linkler gözüküyor fakat twitter.com'lu linkler gözükmüyor.Twitter değil Opera kaynaklı. Sanırım konuyu eksik anlatmışlar. twitter açılıyor ama linkte olan videolar da sorun oluyor. Sırf Twitter değil bir çok video içeriğinde. Opera bende de yüklü ama video içeren sitelerde bu yüzden tercih etmiyorum.
denemeChrome, Edge, Safari'de de açılmıyor. Bence tarayıcı kaynaklı değil. x.com'lu linkler gözüküyor fakat twitter.com'lu linkler gözükmüyor.
Bugün depresif günümdeyim 3-5 kişiyi durduk yere banlasam olur mu belki modum yükselir @Alper Altun