- 3 Temmuz 2012
- 134.072
- 80.886
- 5.198
1 ay ceza alıp 1 haftada tahliye oldugu için diger üyeler itirazda bulunuyormuşOyunu oynayandan oyunu bozmasını temenni etmen çok masumca olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay ceza alıp 1 haftada tahliye oldugu için diger üyeler itirazda bulunuyormuşOyunu oynayandan oyunu bozmasını temenni etmen çok masumca olmuş.
ne zamandan beri kararlarımızı sorgulatır olduk smodum1 ay ceza alıp 1 haftada tahliye oldugu için diger üyeler itirazda bulunuyormuş
ne zamandan beri kararlarımızı sorgulatır olduk smodum
bugünden itibaren uygulamaya alıyoruzAntk 41 uygulanıyor mi modum ?
5 yıldır opera ile kullanıyorum telefondan forumu giriste problem yok cerezleri falan temızle ustadGscimbom app artık tarihe mi karıştı? Hiç açmıyor bile direkt tapatalk'a yönlendiriyor.
Telefonla Chrome ve Opera üzerinden giriş de yapamıyorum.
Giriş yaparken sadece sayfa yenileniyor.
En sonunda eski tapatalk'tan giriş yaptım.
Bu durum sadece bende mi öyle yoksa genel bir sıkıntı mı var ?
Çerezleri önceden temizlemiştim zaten.5 yıldır opera ile kullanıyorum telefondan forumu giriste problem yok cerezleri falan temızle ustad
gsc uygulamaları silindi tapatalkdan gırılıyor ama
Ulan bunlar hep senin boşvermişliğinden oluyor. Ne gurbetçi manitaymış be!!! @Furkan Korkmazne zamandan beri kararlarımızı sorgulatır olduk smodum
ekledımÖzel tag istiyorum @Recep Timur
simdi parayı murhanın ıbana gonderPuhahahah iyiymiş![]()
Oha 2 harfe paralık olduksimdi parayı murhanın ıbana gonder
Asılıyor mu millet?"Zehra" tagımın silinmesini rica ediyorum
AsdjklAsılıyor mu millet?