Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Olayı yine yanlış değerlendiriyorsun.

Buradaki mevzu toplu tepki alman değil, yoruma kısmen açık ki bence net bir penaltı olan noktada, pozisyonu net görmeden Galatasaray aleyhine görüş bildirmen.

Amacı aynı olan insanların olduğu bir ortamdasın, mesela maç sonu çoğu kişinin penaltı dediğine inceleyip değil dedin diye ceza yemen söz konusu olmaz ama kendin ayağa basmayı dahi görmeden Icardi kendini yere attı minvalinde konuşman haklı olarak tepki alır bunun Almanya bizi kıskanıyorla alakası yok.

Ki ben çokça toplu tepki alan insanların yanında yer almışımdır konu görüş/fikir olarak değerlendiriliyorsa.
Neyse. Ben düşündüklerimi yazdım. Hem benim hem de yöneticilerin özeleştiri yapacağı bir mesajlaşma olduğunu düşünüyorum. Umarım öyle olmuştur. Önemli olan da bu zaten. Başka bir itirazda bulunan yoksa benim açıdan konu kapandı.

Okumadim ama kerom haklidir kesin ,zahir kafa acma
@Keramettin TANRIVERDİ yazdiklarim içinde bunu da anlatmaya çalışmıştım. Üyeleri baskı altına alacak bu tip taraflı yorumlar çok yapılıyor. Kutuplastirma yaratıyor. Konyalı absürtun niyetini biliyorum ama ciddi ciddi temmuz gibi düşünen ve bunu yazabilecek adam çok burada. Kaosun temellerindendir.

@Keramettin TANRIVERDİ yazdiklarim içinde bunu da anlatmaya çalışmıştım. Üyeleri baskı altına alacak bu tip taraflı yorumlar çok yapılıyor. Kutuplastirma yaratıyor. Konyalı absürtun niyetini biliyorum ama ciddi ciddi temmuz gibi düşünen ve bunu yazabilecek adam çok burada. Kaosun temellerindendir.
Feramuzla Temmuz’u karıştırdın diye sana dava açsalar haklılar

Bu ara belliki çok dalgınsın

Aston villa hücum da etkili değilmiş ee bu italyan sinan gümüşü ne diye aldılar golü kaleci atsın bu da boyunu posunu sergilesin orda

seneye bize postalarlar

Bu üstte ki mesajımdan dolayı 1 ay gibi bişeydi sanırım ban verilmiş ama anlamadığım konu şu benim 1 ay forumdan uzaklaşmama neden olan yorum orada olduğu gibi duruyor.

Yorum da herhangi bir art niyet,kin,öfke,nefret vs yok zaten belki sonda ki kısım etik durmuyor ya da hoş olmayabilir ki öyleyse biz burada hepimiz galatasaraylıyız ağır ya da aşırı bir durum yoksa bu mesaj da yanlış olan kısım giderilip bana da gayri ihtiyari telkin de bulunulması daha uygun olmaz mıydı ?

Bu kadar basit ceza verilmesi bilmiyorum neye göre kime göre hangi kafayla yapılıyor anlamak zor.Beni sevmeyen biri yapıyor desem beni hayatında hiç görmemiş birinin bunu yapması çok ilginç bir durum ya da psikolojik bir noksanlık falandır herhalde bilemiyorum çünkü mantıklı bir yanı yok.

Ayrıca cezayı bana veren her kimse şöyle bir mesaj da atmış '' Bu benzetmelere devam edersen sende postalanırsın''

Evet madem bu sözler ceza verilirken söylenecek kadar masumsa ben neden 1 ay ceza aldım ? Bu sözler yanlış ise o yorumum neden olduğu gibi duruyor ?

Burada tezat bir durum var ya da bu cezayı bana zaniolonun küçük kardeşi falan vermiştir sanırım abisine bu mesajı yazdığım için zoruna gitmiş hatta belki de oturmuş ağlamış düşünmüş düşünmüş şevki karaya 1 ay ban demiş hatta cezayı verirken aba altından sopa göstermeyi de unutmamış gibi bir durum var neyse eksik olmasın.

Burada ki mesaja birileri cevap verir diye düşünüyordum.

Forumla ilgilenen kimse yok sanırım.

Burada ki mesaja birileri cevap verir diye düşünüyordum.

Forumla ilgilenen kimse yok sanırım.
Öncelikle forumla ilgilenmek zorunda falan değiliz, burada ısrarla maddi bir bedel ödüyorsunuz da hizmet verilmiyormuş gibi söylemlere girmeyin.

İkincisi tek mesajdan değil tüm oyunculara sıradan salladın diye ceza yemişsin, mesajlar duruyor evet ama hemen hepsinde birilerini aşağılamışsın.

Buna ceza mı veriliyor diyeceksin evet veriliyor, bu ortam da buna izin verilen bir yer değil, bundan sonra da olmayacak.

Öncelikle forumla ilgilenmek zorunda falan değiliz, burada ısrarla maddi bir bedel ödüyorsunuz da hizmet verilmiyormuş gibi söylemlere girmeyin.

İkincisi tek mesajdan değil tüm oyunculara sıradan salladın diye ceza yemişsin, mesajlar duruyor evet ama hemen hepsinde birilerini aşağılamışsın.

Buna ceza mı veriliyor diyeceksin evet veriliyor, bu ortam da buna izin verilen bir yer değil, bundan sonra da olmayacak.

Nasıl bütün futbolcuları aşağılamışım yav bunu deme bari kaybedilen maçlar sonrası futbolcular hakkında yazılanlara bir bakıp konuş istersen ve özellikle de yerli futbolcular için.

Bugüne kadar hiç bir futbolcuya hakaret ya da küfür de bulunmadım.Benzetme de bulunmak ya da futbolcuyu sevmemek veyahut performansını beğenmemek taraftar görüşüdür.Hata varsa ki olabilir ama önce bir uyarılır ki eskiden forumda bu yapılıyordu.

Sallamak diye birşey de yok.Hele de 35 milyon euro beklenilen bir oyuncuya sallamak işim değil.Ben gösteremediği performansa üzgün olduğum için o şekilde yazdım.Bunu bir galatasaraylı zaten anlar keza o mesaja 1 ay süreli ban verip imalı mesaj iletmek tamamen çocukça.Burası bu kadar laubali bir forum değildi.Zaniolonun orada oynadığı maçları full izliyorum ama olmuyor adam bekleneni veremiyor ayrıca daha önce de angelino için ban verildi onda da yine hakaret küfür vs yoktu.

Çok mu önemli vallahi değil ama bunca yıldır takip ettiğim bir forum da böyle durumlarla ile karşılaşmakta hiç hoş değil.

Memlekette doğru düzgün elle tutulur pek bişey kalmamışken burada dürüstlük,şeffaflık beklemek benim hatam.

Nasıl bütün futbolcuları aşağılamışım yav bunu deme bari kaybedilen maçlar sonrası futbolcular hakkında yazılanlara bir bakıp konuş istersen ve özellikle de yerli futbolcular için.

Bugüne kadar hiç bir futbolcuya hakaret ya da küfür de bulunmadım.Benzetme de bulunmak ya da futbolcuyu sevmemek veyahut performansını beğenmemek taraftar görüşüdür.Hata varsa ki olabilir ama önce bir uyarılır ki eskiden forumda bu yapılıyordu.

Sallamak diye birşey de yok.Hele de 35 milyon euro beklenilen bir oyuncuya sallamak işim değil.Ben gösteremediği performansa üzgün olduğum için o şekilde yazdım.Bunu bir galatasaraylı zaten anlar keza o mesaja 1 ay süreli ban verip imalı mesaj iletmek tamamen çocukça.Burası bu kadar laubali bir forum değildi.Zaniolonun orada oynadığı maçları full izliyorum ama olmuyor adam bekleneni veremiyor ayrıca daha önce de angelino için ban verildi onda da yine hakaret küfür vs yoktu.

Çok mu önemli vallahi değil ama bunca yıldır takip ettiğim bir forum da böyle durumlarla ile karşılaşmakta hiç hoş değil.

Memlekette doğru düzgün elle tutulur pek bişey kalmamışken burada dürüstlük,şeffaflık beklemek benim hatam.
Dürüst ve şeffaf davranıp sebebi açıkladım, buna bakıp anlamam da 15-20 dakikamı aldı, daha fazla yapabileceğim bir durum yok.

Zaha’ya inşaata topu kaçan tip, Angelino’ya başka bir şey bir diğerine başka şeyler yazmışsın bunlar da belli bir süreçte sıklıkla görülmüş o yüzden ceza verilmiş.

Onun dışında silinen bir mesajın varsa onu göremedim, iddianı Sinan Gümüş üzerinden yapmışsın ama durum öyle değil gibi.

Geri
Üst Alt