Aston villa hücum da etkili değilmiş ee bu italyan sinan gümüşü ne diye aldılar golü kaleci atsın bu da boyunu posunu sergilesin orda
seneye bize postalarlar
Bu üstte ki mesajımdan dolayı 1 ay gibi bişeydi sanırım ban verilmiş ama anlamadığım konu şu benim 1 ay forumdan uzaklaşmama neden olan yorum orada olduğu gibi duruyor.
Yorum da herhangi bir art niyet,kin,öfke,nefret vs yok zaten belki sonda ki kısım etik durmuyor ya da hoş olmayabilir ki öyleyse biz burada hepimiz galatasaraylıyız ağır ya da aşırı bir durum yoksa bu mesaj da yanlış olan kısım giderilip bana da gayri ihtiyari telkin de bulunulması daha uygun olmaz mıydı ?
Bu kadar basit ceza verilmesi bilmiyorum neye göre kime göre hangi kafayla yapılıyor anlamak zor.Beni sevmeyen biri yapıyor desem beni hayatında hiç görmemiş birinin bunu yapması çok ilginç bir durum ya da psikolojik bir noksanlık falandır herhalde bilemiyorum çünkü mantıklı bir yanı yok.
Ayrıca cezayı bana veren her kimse şöyle bir mesaj da atmış '' Bu benzetmelere devam edersen sende postalanırsın''
Evet madem bu sözler ceza verilirken söylenecek kadar masumsa ben neden 1 ay ceza aldım ? Bu sözler yanlış ise o yorumum neden olduğu gibi duruyor ?
Burada tezat bir durum var ya da bu cezayı bana zaniolonun küçük kardeşi falan vermiştir sanırım abisine bu mesajı yazdığım için zoruna gitmiş hatta belki de oturmuş ağlamış düşünmüş düşünmüş şevki karaya 1 ay ban demiş hatta cezayı verirken aba altından sopa göstermeyi de unutmamış gibi bir durum var neyse eksik olmasın.