- 23 Aralık 2008
- 60.139
- 57.767
- 4.933
forumu bırakan üyelerŞifre mi unuttum çalışmıyor. şifrenizi sakın unutmayın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumu bırakan üyelerŞifre mi unuttum çalışmıyor. şifrenizi sakın unutmayın
acılmamalıifb maç başlıkları azaltılmalı
oluracılmamalı
fb mac baslıgı acanda fblilerdir dikkat
En az 5 tane ornek haber alalim bunlari da bu mesajima alinti olarak paylasin. Dosya tamamlandiktan sonra gerekli incelemeler yapilacaktir. Tsk.Sözcü gazetesi yasaklanabilir mi?Uğur Dündar sonrası Fb için atılan başlıklar çok dikkat çekmeye başladı.Şimdi de Boey ile ilgili 1 yalan haber yapmışlar.Sözleme teklifini yenilemeyi kabul etmediğine dair.Ama Galatasaray kulübüne yakın olan kaynaklar ise Boey ile sözleşme yenileceğine dair haberler yaptı bu da demek oluyo ki Sözcü gazetesi Galatasaray kulübünün karışmasını istiyo..
Çoğu tweetleri silmişler daha sonrasından.Fb derbisi öncesi hakem belli olduğunda Halil Umut Meler Fenerbahçe yener manşeti atmışlardı.Daha sonrası Lig başlayınca sanki şampiyonmuş gibi başlık attılar.Fb başkanını programa çıkarıpğ hakem operasyonu ile ilgili sorular sordular ve bunun devamında da 5 yıldızı kullanan 1 gazeteydi..En az 5 tane ornek haber alalim bunlari da bu mesajima alinti olarak paylasin. Dosya tamamlandiktan sonra gerekli incelemeler yapilacaktir. Tsk.
Cezayı 7 güne ben düşürttürdüm, net görmeden verdiğin bir tepki olmasına rağmen takım yenilirken nabız yüksekken verdiğin tepkiden dolayı. Toroğlu bazen böyle boş yapar, onun dışında da penaltı değil diyen olmadı ki ceza sahasında adamın ayağına basıp zıplamasını engellemek de yorumsuz penaltıdır.En çok ceza alan üyeler başlığına yazacaktım. Başlığı bulamadım bu yüzden buraya yazıyorum. Hem de kapalı forum dışarıdan görünmez. Rezil olmayız.
İddia ediyorum forum tarihinin en saçma cezasını aldım. Tamamen keyfi, tamamen gaza gelinerek ceza verildi. Belki de kişisel sebeplerden. "Gıcık olmak"tan dolayı. Bunu ispat edemem. Ama ne bir moderatör, ne Süper moderatör, ne de bir admin hiçbir yönetici benim banlanmamı mantık çerçevesine oturtamaz.
İsim veriyorum resmen @Berat Ulucan ve @Eray Emeklier isimli üyelerin öfkeleri sonucunda gaza gelen, forum kurallarını bilmeyen moderatör 30 gün ceza verdi. Sonra bu ceza önce 15 güne sonra 7 güne düştü. Bana cezayı veren moderatör verdiği cezayı asla mantığa oturtamaz. @Furkan Korkmaz 'dan bahsediyorum. Cezayı veren o. Diğer moderatör ve adminlere değil lafım. Onların bu olayda parmağı varsa onlar üstlerine alınsınlar.
Ceza sebebim tahrik ve Galatasaray düşmanlarını övmek. Tahrik denilen şey, Hatayspor maçında Icardi'nin son dakikada ayağına basıldığı pozisyona penaltı değil demek. Pozisyonun penaltı olup olmaması önemli değil. Ama forumun çoğunun sevdiği Erman Toroğlu pozisyon değerlendirmesi geldiğinde "geç geç geç geç penaltı diye bakmaya bile gerek yok, penaltı değil." dedi. Penaltı olmayan pozisyona penaltı değil dedim diye adamlar tahrik oldu. Moderatör de lince ayak uydurdu. Nereden baksanız elinizde kalıyor. Penaltı olsa bile düşünceleri söylemek suç sayıldı. Forum geleneğine aykırı skandal bir karar alındı. Şuurunu kaybetmiş taraftar olmam istendi. Fenerbahçeliler gibi yazmam istendi.
Diğer sebep Galatasaray düşmanlarını övmek. Cezayı aldığım anda tek bir Allah'ın kulunu övmedim. Önceden Volkan Demirel'i sevdiğimi söylediğim mesajlarımın bedeli mi ödetildi bilmiyorum. Eğer öyleyse Volkan'ı bu forumda öven sadece ben değilim. Yüzlerce Volkan Demirel mesajı var forumda. Kaldı ki ben Volkan'ın saha dışı hareketlerini seviyorum. Fenerbahçe maçında çıkmış olduğu kadro ve taktiği görünce delirdim ve çok öfkelenmiş olmama rağmen ben bu adamı seviyorum. Forumda adama futbolcu, teknik direktör kimliğiyle tek bir övgü göstermedim. Övsem bile suç değil. Sizler futbolla kendinizi kaybetmiş olabilirsiniz ama 6 Şubat günü Antakya ile haberler kesilmişken, oraya yetkililer yarım saat bile erken gelmiş olsa bile bunda Volkan'ın payı büyük. Tüm dikkatleri oraya çeken adamı seviyorum, sevmeye devam edeceğim. 6 Şubat sabahı jipine binip İstanbul'a gidebilirken burada kalıp insanlara yardım eden adamı sevecegim tabiki. Deprem sonrası ben bile ondan önce Antakya'dan ayrıldım!
Son olarak da benim Galatasaraylılığımın sorgulanması. Forumda bildiğim kadarıyla en çok dikkat edilen şey üyelere başka takım tutma imasinin yapılmasına müsaade etmemek. Bana mütemadiyen Fenerbahçeli, Hataysporlu muamelesi yapılıyor. Hiç de umursamadım. Ama bu sebeple ceza yemeyi kabul etmiyorum. Ben bu muhabbet başladığı zaman adminlere Galatasarayli olduğumu WhatsApp ortamında hiç gerek yokken üye olduğum ilk zamanlar ispat ettim. Evet buna da gerek yoktu aslında ama ispat ettim. Bu arada forum kurallarına göre başka takım tutmak da galiba suç değil. Üye olurken hangi takımlısınız sorusunun sorulduğu yerde başka takım tutmak suç değildir sanırım.
Özetle tamamen keyfi sebeplerden dolayı banlandim. Umurumda değil. Peki neden bu kadar destan gibi yazdın umurunda değilse derseniz ben, beni banyalanlarin adaletsiz olduğunu söylemek için yazdım. Yönetimin çoğunu çok seviyorum ama kusura bakmayın dostlar çok keyfi yönetiliyor forum. Böyle TMK beğenirsen derseniz hiçbir sorun yok güler geçerim. Top sizin. İstediğinizi oynatırsiniz istemediğinizi oynatmazsiniz. Hiçbir şey diyemem. Beni niye forumdan atıyorsunuz diyemem böyle yönetiliyorsa.
Ama forumun kuralları var, adaletliyiz diyorsanız farkına varın zerre kadar adalet yok. Bunu bilin diye yazdım bu mesaji. Nabza göre yönetiliyor. Bir tanesi tahrik oldu mu ufacık şikayetle ban. Geçmiş olsun.
Penaltı olup olmadığının netliği ayrıntı. Burada sormamız gereken şey penaltı değil ya da tam tersi penaltı diye görüş bildirmek suç mu sorusu? Ben kale arkası kamerasından görüp yorum yapmıştım. Galatasaray düşmanlarının ne işi var burada diyenlerin gazına gelip 30 gün ceza vermenin saçmalığına dikkat çekmek istiyorum. Hani bir ortalık sakinleşsin herkes gergin deyip 24 saat gönderirsin hak veririm. Ama 30 gün cezayı bana açıklayamazsın. O zaman sen olmasan 30 gün kalacaktı ceza. Bu mesajı atma amacım da bu cezayı verenlerin tamamen keyfi ceza vermesidir. Yoksa ilk mesajda da belirttiğim gibi çok da önemli foruma yazmak yazmamak. Şahsi sebeplerden dolayı aylarca yazamadığımız oldu.Cezayı 7 güne ben düşürttürdüm, net görmeden verdiğin bir tepki olmasına rağmen takım yenilirken nabız yüksekken verdiğin tepkiden dolayı. Toroğlu bazen böyle boş yapar, onun dışında da penaltı değil diyen olmadı ki ceza sahasında adamın ayağına basıp zıplamasını engellemek de yorumsuz penaltıdır.
Böyle anlarda emin olmadan, pozisyonu net görmeden yorum yapıp tepki alman hatta ceza alman da olası bir durum, o gün zaten forumun yarısı ceza aldı.
Niyet olarak bir sorun olmadığına inanıyorum ama böyle hassas anlarda hassas davranman gerekir. Objektif olma demiyorum ama daha hassas olmak lazım.
Kabul etmediğin nokta, senin niyetini bilemezler. Pozisyonu net görmeden hassas bir anda ortamı germeye sebep olabilir söylediğin de. Olayı Hatay’ın kazanmasını istediğin şeklinde değerlendirenler dahi olabilir, o yüzden Galatasaray aleyhine söylemlerde dikkatli olmak gerekir zira burası objektif olması beklenecek bir yer değil.Penaltı olup olmadığının netliği ayrıntı. Burada sormamız gereken şey penaltı değil ya da tam tersi penaltı diye görüş bildirmek suç mu sorusu? Ben kale arkası kamerasından görüp yorum yapmıştım. Galatasaray düşmanlarının ne işi var burada diyenlerin gazına gelip 30 gün ceza vermenin saçmalığına dikkat çekmek istiyorum. Hani bir ortalık sakinleşsin herkes gergin deyip 24 saat gönderirsin hak veririm. Ama 30 gün cezayı bana açıklayamazsın. O zaman sen olmasan 30 gün kalacaktı ceza. Bu mesajı atma amacım da bu cezayı verenlerin tamamen keyfi ceza vermesidir. Yoksa ilk mesajda da belirttiğim gibi çok da önemli foruma yazmak yazmamak. Şahsi sebeplerden dolayı aylarca yazamadığımız oldu.
Bu arada bir itirafta bulunayım. Foruma üye olduğumdan beri ceza alanlar ceza dönüşü yaptıkları tartışmalara gülerdim. Ulan amma da büyüttünüz derdim. Gerek var mı üzmeye sinirlenmeye derdim. Şimdi ben aynısını yaptım. İnsanlar demek ki sevdiği bir mecrada adaletsizliğe uğradığını düşünürse bunun sitemini yapabilirmiş. Bunu da görmüş oldum. Benden yana hiç problem yok. Sadece içimi döktüm. Sevgiler herkese.
Saygı duyuyorum. Forumun dinamiklerini sen benden daha iyi biliyor olabilirsin ama bu lafına asla katılmıyorum. Doğru da bulmuyorum. Fazla tepki görüyorsan sen bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin çok yanlış bir görüş. Bugün ülkenin yarısı Almanya bizi kıskanıyor yalanını söylüyor. Azımsanmayacak derecede fazla. Galatasaray fetocu diyen milyonlar var. Günümüzde yanlışlar dijital ortamda çok yaygınlaşip doğruymuş gibi yargılanabiliyor. Öyle şeyler vardır ki milyonlarca insanın yanılıp bir kisinin haklı çıktığı. Benden konjonktüre uygun yorum yapmamı beklemeyin. Maç saatinde anlık olarak foruma zaten artık girmeyeceğim ama girdiğim zamanlarda da doğru bildiğimi yazarım.O kadar insan tepki gösteriyorsa sen de bir şeyleri hatalı yapmışsın şeklinde değerlendirmelisin konuyu.
Olayı yine yanlış değerlendiriyorsun.Saygı duyuyorum. Forumun dinamiklerini sen benden daha iyi biliyor olabilirsin ama bu lafına asla katılmıyorum. Doğru da bulmuyorum. Fazla tepki görüyorsan sen bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin çok yanlış bir görüş. Bugün ülkenin yarısı Almanya bizi kıskanıyor yalanını söylüyor. Azımsanmayacak derecede fazla. Galatasaray fetocu diyen milyonlar var. Günümüzde yanlışlar dijital ortamda çok yaygınlaşip doğruymuş gibi yargılanabiliyor. Öyle şeyler vardır ki milyonlarca insanın yanılıp bir kisinin haklı çıktığı. Benden konjonktüre uygun yorum yapmamı beklemeyin. Maç saatinde anlık olarak foruma zaten artık girmeyeceğim ama girdiğim zamanlarda da doğru bildiğimi yazarım.