Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hesap şifresini sıfırlamak istiyorum fakat e postaya gelmiyor. Google hesabım otomatik şifre oluşturduğu için şifreyi bilmiyorum o kayıtta gittiği için şuan bir yer hariç giriş yapamıyorum. Mail attım cevap gelmedi moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Mine Tugay başlığına post atma hakkım engellenmiş.

SKANDAL.

Hesap şifresini sıfırlamak istiyorum fakat e postaya gelmiyor. Google hesabım otomatik şifre oluşturduğu için şifreyi bilmiyorum o kayıtta gittiği için şuan bir yer hariç giriş yapamıyorum. Mail attım cevap gelmedi moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
yonetıcılerımız size msj atacaktır

Mine Tugay başlığına post atma hakkım engellenmiş.

SKANDAL.
size yardımcı olamayacagız

madem konu açıldı bir mevzu daha var. wilf-zaha başlığına da yazamıyorum. herhangi bir hakaret vs etmediğim halde. zamanında haklı olarak eleştirdim ama bir hakaret etmedim. uzun zamandır da kendisini ile ilgili olumlu düşüncelere sahibim hatta.

bunun sebebini bilmiyorum. fark etmeden haddimizi aştıysak affola tabiki. ancak gerçekten hatırlamıyorum.

Mac gunlerinde forum ara ara hata veriyor yuklenmiyor. Forumda bagis yap bolumu olsun, daha iyi bi server icin destek olalim.

Arkadaşlar Modlar aminler lütfen yardım foruma sadece tapatalda girebiliyorum o da çok çok yavaş. Forumun mobil uygulaması var mı. Lütfen yardım..

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Modlar aminler lütfen yardım foruma sadece tapatalda girebiliyorum o da çok çok yavaş. Forumun mobil uygulaması var mı. Lütfen yardım..

Tarayici akiyor abi
App falan hikaye, bildirimlerde anlik düşüyor

operayı yukle telefona akıyor dostum

Şampiyonluk sonrası genel af söz konusu olur mu?
FutsHaber on X: 🦅 Beşiktaş, Ajax forması giyen Dusan Tadic için resmi  teklif yaptı. (Yağız Sabuncuoğlu) • Sözleşme: 2+1 yıl • Bonservis bedeli:  Yok https://t.co/ZV3MHV2IqR / X

Mobil uygulama coktan kaldirildi. Normal tarayicidan girersen bir sorun cikmaz.

Şampiyonluk sonrası genel af söz konusu olur mu?
Baslayacam genel afiniza ha. Nerden geliyorsa boyle sacma dusunceler?

Geri
Üst Alt