- 3 Ağustos 2009
- 7.821
- 2.544
- 2.248
Okancılardan şikayetçiyim. Cimer e yazdım şimdi buraya yazma zamanı.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçük resimleri görüntülemek istediğimde hata mesajı alıyorum.
teşekkürler
@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımız pismograf cihazı ile ne kadar Galatasaraylı olduğunuzu ölçecek ,sizlerle ilgilenecek bütün sorunlarınızı iletebilirsiniz ,Tüm mesajlarım onay bekliyor. Tanışma bölümüne yazamıyorum
Tanışma bölümüne alalım bu arkadaşları, bende geliyorum arkanızdan.@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımız pismograf ile ne kadar Galatasaraylı olduğunuzu ölçecek ,sizlerle ilgilenecek bütün sorunlarınızı iletebilirsiniz ,
İyi forumlar
Hala tanışma bölümü dahil yazamıyorum@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımız pismograf cihazı ile ne kadar Galatasaraylı olduğunuzu ölçecek ,sizlerle ilgilenecek bütün sorunlarınızı iletebilirsiniz ,
İyi forumlar
Acele etmeyelim , Galatasaraylılık testine müteakip , sağlık kontrolü vs. Uzun sürmezHala tanışma bölümü dahil yazamıyorum![]()
@Alper Altun üstat bu arkadaşlar için birşey yapılamaz mı ?Hala tanışma bölümü dahil yazamıyorum![]()
Kombinem var formam var gs bonus kartım var daha ne lazım size. Yıllardan beri takip ediyorum zaten@Alper Altun üstat bu arkadaşlar için birşey yapılamaz mı ?
ben kefilim bunlar fake veya can karabacak değiller
Referansım da var ama kendisine ömür boyu ban verdiniz sanırım. Adını söylersem benide banlamayın ama@Alper Altun üstat bu arkadaşlar için birşey yapılamaz mı ?
ben kefilim bunlar fake veya can karabacak değiller
adını söyle ismail enver mi ?Referansım da var ama kendisine ömür boyu ban verdiniz sanırım. Adını söylersem benide banlamayın ama![]()
Referansımın adını mıadını söyle ismail enver mi ?
referansın onayına yeterli olacağını pek sanmıyorum ama peki gerçekte cüce misin?Referansımın adını mıRamazan Aslan. Diğer adıyla rlion
Soyadım cüce ama ailecek yarmayızreferansın onayına yeterli olacağını pek sanmıyorum ama peki gerçekte cüce misin?
eğer cüceyse Keramettin admin %100 üyeliğini onaylar
sana ne olacağını söyleyeyim son 10 mesaj silinecek birazdan ve hiç birşey yaşanmamış gibi en başa döneceğiz.Soyadım cüce ama ailecek yarmayız
Yalan atmayı sevmiyorum renkdaşsana ne olacağını söyleyeyim son 10 mesaj silinecek birazdan ve hiç birşey yaşanmamış gibi en başa döneceğiz.
ben senin için elimden geleni yaptım. keşke cüceyim deseydiniyi forumlar sana
Banlaninca forumu yine okuyabilirsin ayrica ceza almamaya ozen gosterin, bir de serzenis de mi bulunuyorsun ?banlananlar forumu okuyabilsin en azından veya maç bitene kadar banlamayın nasıl insansınız siz ya
maç başlıkları okunmuyor, futbol forumu gözükmüyor tamam yazı yazmayalım okeyde takip edelim en azından. banlandığım konuda haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden bana gerek yoktu zaten ama ona birşey demiyorum.Banlaninca forumu yine okuyabilirsin ayrica ceza almamaya ozen gosterin, bir de serzenis de mi bulunuyorsun ?
bana 1 hafta cezayi neden verdiniz. o kadar transfer ucreti olmaz bu adamlara komisyon almislardir bunlar dedigim icin mi. biraz agir olmamis mi. hirsizlikla itham diye yazmislar birde. hirsizlik ve komisyonculuk baska seydir. boyle sacma seylere ceza mi olur. kaldiki kulup bile maasi 3 gosterip sonra bilmem ne hakki carti curtu ortaya cikiyor 7 dogru diyorlar. cok sinirliyim boyle ceza verene 1 hafta ne. o kadar soyledik young boys gosterdi gercekleri hadi gecmis olsun. herkes sinirleniyo bi takimin pesine gifiyoruz paylasim yapiyoruz vs bu nasil bi ceza. ben gider agalar kalbini kirdigim uzdugum biri varsa burada ozur dilerim.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muhtemelen 8-9 a alindi gerisi ceplerine gitti