Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Okancılardan şikayetçiyim. Cimer e yazdım şimdi buraya yazma zamanı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçük resimleri görüntülemek istediğimde hata mesajı alıyorum.
Tüm mesajlarım onay bekliyor. Tanışma bölümüne yazamıyorum
@Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımız pismograf cihazı ile ne kadar Galatasaraylı olduğunuzu ölçecek ,sizlerle ilgilenecek bütün sorunlarınızı iletebilirsiniz ,
İyi forumlar

Banlaninca forumu yine okuyabilirsin ayrica ceza almamaya ozen gosterin, bir de serzenis de mi bulunuyorsun ?
maç başlıkları okunmuyor, futbol forumu gözükmüyor tamam yazı yazmayalım okeyde takip edelim en azından. banlandığım konuda haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden bana gerek yoktu zaten ama ona birşey demiyorum.

bana 1 hafta cezayi neden verdiniz. o kadar transfer ucreti olmaz bu adamlara komisyon almislardir bunlar dedigim icin mi. biraz agir olmamis mi. hirsizlikla itham diye yazmislar birde. hirsizlik ve komisyonculuk baska seydir. boyle sacma seylere ceza mi olur. kaldiki kulup bile maasi 3 gosterip sonra bilmem ne hakki carti curtu ortaya cikiyor 7 dogru diyorlar. cok sinirliyim boyle ceza verene 1 hafta ne. o kadar soyledik young boys gosterdi gercekleri hadi gecmis olsun. herkes sinirleniyo bi takimin pesine gifiyoruz paylasim yapiyoruz vs bu nasil bi ceza. ben gider agalar kalbini kirdigim uzdugum biri varsa burada ozur dilerim.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana 1 hafta cezayi neden verdiniz. o kadar transfer ucreti olmaz bu adamlara komisyon almislardir bunlar dedigim icin mi. biraz agir olmamis mi. hirsizlikla itham diye yazmislar birde. hirsizlik ve komisyonculuk baska seydir. boyle sacma seylere ceza mi olur. kaldiki kulup bile maasi 3 gosterip sonra bilmem ne hakki carti curtu ortaya cikiyor 7 dogru diyorlar. cok sinirliyim boyle ceza verene 1 hafta ne. o kadar soyledik young boys gosterdi gercekleri hadi gecmis olsun. herkes sinirleniyo bi takimin pesine gifiyoruz paylasim yapiyoruz vs bu nasil bi ceza. ben gider agalar kalbini kirdigim uzdugum biri varsa burada ozur dilerim.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

su mesaji atmissin:

muhtemelen 8-9 a alindi gerisi ceplerine gitti

Burada hırsızlıkla sucluyorsun tabi ki ceza alacaktın, ne bekliyorsun ki? Arada 10 milyon euro var kisaca bu parayi kendi aralarinda bolustuler demeye calismissin. Kimse iftira atıp paraları cebe atiyorlar, hirsizlik yapiyorlar imasinda bulunamaz ve bunu diyen herkes bu konuda 1 hafta ceza aldı son günlerde. Konuyu KAP açıklamasına çekmeye gerek yok bunun onunla bir alakası olamaz.

Geri
Üst Alt