- 25 Ocak 2010
- 53.193
- 38.684
- 3.763
maç konularından hiçbir şey yapmamama rağmen atiliyorum
@yonetim
@yonetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesmaç konularından hiçbir şey yapmamama rağmen atiliyorum
@yonetim
maç konularından hiçbir şey yapmamama rağmen atiliyorum
@yonetim
yaw onu geçtik. fbnin gol dkları geldi yazdıktan sonra gol olup duruyor ve hala devam ediyor. millet totemi takımı için yapar. şahin'le bu fbye çalışıyor paso. ne biçim herif bunlar yawerken yazıcam diye garip şeyler yazmağa #son ver.
hangi maç hiç öyle bir şey hatırlamıyom. bir ara attığımda maç dönmüştü onu hatırlıyom amaBir maçta daha konudan atmistin sonra aciyip affetmistin fb üst üste 2 gol yemisti hatirlatirim @Uğur İz
sansimi denedimhangi maç hiç öyle bir şey hatırlamıyom. bir ara attığımda maç dönmüştü onu hatırlıyom ama
Bende tebrik ederim , mümkün değil 3,4 kişi yapamaz , emeğe saygıAlper Admini tebrik etmek isterim
Haberler, son dklar , başlıklar vs vs
Var bendede var son 2 hafta aynı postu 3 kez atmışım yanlışlıkla hatta, sürekli yükleniyor gözüktüğü içinforumda son birkaç haftadır ara ara yavaş açılma sorunu var
siteye tıklıyorum açılmıyor bekliyor farklı bi siteye deniyorum anında giriyor
foruma girişte bazen problem oluyor yarım dakika sürebiliyor. bi ben de mi var bu sorun?
Bendede öyleforumda son birkaç haftadır ara ara yavaş açılma sorunu var
siteye tıklıyorum açılmıyor bekliyor farklı bi siteye deniyorum anında giriyor
foruma girişte bazen problem oluyor yarım dakika sürebiliyor. bi ben de mi var bu sorun?