Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ahalinin ruhsal sağlığı için :

Ocak 1-31 tarihleri arasında ve
Haziran 1-eylül 10 tarihleri arasında

gs muhabirleri ve duyumcu diye ortada dolanan sosyal medya şaklabanları yasaklansın.

Kendileri ekran başında söverken , forum sağlığını tansiyonunu sevyede tutanlara teşekkürler ve tebrikler.

Kendilerinden tek bir ricada bulunmak istiyorum @Keramettin TANRIVERDİ @Uğur İz @Alper Altun @Emrah Yıldırım @Ata B. Oğuz @Recep Buruk @Furkan Korkmaz

Galatasaraylı muhabirler Burhan Can Terzi , Nevzat Dindar , Yakup Çınar , Emre Kaplan , Serhan Türk , Ali Naci , Süleyman Rodop , Kaya Temel vs. kolpaları x' de dolanan sosyal medya paylaşımları alıntıları yasaklanmanızı öneriyorum , tıpkı Sabun gibi.

Sırf Galatasaray taraftarlarını yalan atmaktan , uyutmak için ortaya haber sıkıp taraftarları kandıran onursuz , haysiyetsiz , satılıklar muhabilirlerdir.

Ruhsal , mental sağlığı için bu muhabirleri yasaklanmanızı öneriyorum.

Kendilerinden tek bir ricada bulunmak istiyorum @Keramettin TANRIVERDİ @Uğur İz @Alper Altun @Emrah Yıldırım @Ata B. Oğuz @Recep Buruk @Furkan Korkmaz

Galatasaraylı muhabirler Burhan Can Terzi , Nevzat Dindar , Yakup Çınar , Emre Kaplan , Serhan Türk , Ali Naci , Süleyman Rodop , Kaya Temel vs. kolpaları x' de dolanan sosyal medya paylaşımları alıntıları yasaklanmanızı öneriyorum , tıpkı Sabun gibi.

Sırf Galatasaray taraftarlarını yalan atmaktan , uyutmak için ortaya haber sıkıp taraftarları kandıran onursuz , haysiyetsiz , satılıklar muhabilirlerdir.

Ruhsal , mental sağlığı için bu muhabirleri yasaklanmanızı öneriyorum.
Katılıyorum aynısını transfer nöbetine yazdım bundan habersiz.

Fb li medyaya neden ceza veriliyor? Ortalığı manipülasyona uğrattığı ve Galatasaray taraftarıyla alay ettikleri için değil mi? Peki bu sözde Galatasaray medyasi bunlari yapmıyor mu? Bugün değilse ne zaman? Sadece yurtdisi kaynak paylaşımını legal edin. Yurtiçi komple yasaklanmalı

Tek sıkıntın bu mu yani Demirim sen basbaya üyeliğimi onaylayın diyorsunn.

Bunlar küçük sikintilar simdi doruk abinin problemini dinle ağlarsın...

Yaklasık 10 dk evvel miss gibi bir anket açtım o da nee? 20 saniyede konum uçtu.

Çöpte bile yok simsek bir degerlendirilme ile uçuruluyor. Ben artık burada bir kasıt olduğunu düşünüyorum. Ben bir üreticiyim ama tezgahim kaldiriyor en azindan bir aciklama beklerim.
Ben küçük resimleri görebileyim diye üye oldum foruma.

Kerem Aktürkoğlu'nun Konusu'na yazı yazmadım yine yazı yazma yetkim alınmış.Tahmin ettiğim kişiyse avatarımda Kerem Aktürkoğlu var diye 2 defa fotoğrafımı sildi.Ben suçsuz yere ceza almaktan sıkıldım bu konuda..
bana karsı atılan msjları begenıyor

onunla ugrasınca aglıyor

coluk cocuk boşver
murat durmaz bile kereme böyle dalmaz
Beyler murat Durmaz Avusturyaya basmış
@Murat Onder Bak Murat abi adminlik bu mu sence?Gelen şikayete verdiği tepkilere bak.Arama yerine kullanıcı adının yanına benim adı yazınca daha çok laf attığı yazı var.Alper abi bize birbirinizle konuşmayın görmezden gelin tarzında 1 şey dedi ama bu devam etti..

@Murat Onder Bak Murat abi adminlik bu mu sence?Gelen şikayete verdiği tepkilere bak.Arama yerine kullanıcı adının yanına benim adı yazınca daha çok laf attığı yazı var.Alper abi bize birbirinizle konuşmayın görmezden gelin tarzında 1 şey dedi ama bu devam etti..
Biliyorum ya hepsini görüyorum farkındayım. Bugün iyice azinca müdahale etmek durumunda kaldım.

Uygun konu bulamadığım için buraya yazıyorum.

İsim değişikliği istek başlığına girdi girmem engellenmiş durumda.

Kullandığım isimden memnun değilim lütfen yardımcı olun.

Saygılarımla,
Gürbüz Kayalar

Geri
Üst Alt