Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.397
- 47.941
- 4.933
Foruma bu kadar zamanı nasıl ayırabiliyorsun yav.
Tüm forumda olduğu gibi sende de ekstra bir kafadan kırıklık var diyeyim

Tam konusundayken tebrik edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma bu kadar zamanı nasıl ayırabiliyorsun yav.

Benim avantajim; isim geregi bilgisayar lazim, evden calisabiliyorum. Bundan dolayi da hep forum sayfasi aciktir. Islerim azaldiginda foruma zaman ayiriyorum yani iki seyi ayni anda goturuyorum boyleceForuma bu kadar zamanı nasıl ayırabiliyorsun yav.
Tüm forumda olduğu gibi sende de ekstra bir kafadan kırıklık var diyeyim![]()
Tam konusundayken tebrik edelim.
Vallahi bu kadar deliyle uğraşmak zor ben kafayı yerdim muhtemelenBenim avantajim; isim geregi bilgisayar lazim, evden calisabiliyorum. Bundan dolayi da hep forum sayfasi aciktir. Islerim azaldiginda foruma zaman ayiriyorum yani iki seyi ayni anda goturuyorum boylece![]()

Bahaneyle zeytini forumdan şutlamaya çalışırken senSen niye ezik kaldın yav 678 ne yerinde olsam kapatır hesabı giderdim![]()

Senin mesajı okuduktan sonra admin:

Alper adminin niye 2298 puanı var
Vasfiye bak 1548 puan
Nacinin profile girip puana bakıp gülüp kapatiyorum dünden beri
Kesinlikle katiliyorum üstadyeni puan sistemi hepimize hayırlı olsun fakat sorarım size mesaj sıralamasından ne farkı var?
Ekli dosyayı görüntüle 272191
Ya hadi bi sKesinlikle katiliyorum üstad
Mesaj sayısına göre puan sistemi derhal kalkmalı
Ayrıca her ban başına -100 puan ceza yazılmalı
İstersen bi eğilelim Şevket…100k üstü mesaj atanlara istikrarlarından dolayı plaketle şereflendirilmeli.
15 yıllık üyelere ise 10 gün 11 gece maldivler tatili veya önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi maçı için 2 adet maç bileti 2 gün konaklama hediye edilmeli.
İstersen bi eğilelim Şevket…