Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.202
- 22.957
- 2.228
Offf mavi tema harika
Böyle kalsın lütfen
Böyle kalsın lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum sistemimizde güncelleme çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple eski temayı kaldırdık, yeni tema ve güncellemeler yapıyoruz yakın zamanda temayı tamamen tamamlayacağız. Anlayışınız için teşekkürler.
şöyle olduk- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.www.youtube.com
lan ismin siyah halde yazılı ben de diyorum bu kimşöyle olduk
- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.youtu.be
Forum sistemimizde güncelleme çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple eski temayı kaldırdık, yeni tema ve güncellemeler yapıyoruz yakın zamanda temayı tamamen tamamlayacağız. Anlayışınız için teşekkürler.
Dark tema mutlaka olacak.Elinize sağlık, teşekkür ederim. Bir tane dark/siyah tema da gelecektir diye umuyorum. Göz alıyor beyaz ama elbette bu işler biraz vakit alır farkındayım, sabırla bekleriz yeni temaları, sadece teşekkürle beraber dark tema talebini de iletmiş olayım istedim.
bu temayı ben beğendim.Forum sistemimizdeki sıkıntıların sebebi tema ve xenforo sisteminin güncellenmesi probleminden kaynaklanıyordu. Kullandığımız tema neredeyse 8 yılı devirdi ve mecburen kaldırmak zorunda kaldık. Güncellemelere devam edeceğiz.
Standart xenforo teması. GSC'ye yakışır düzenlemelere devam edeceğiz.bu temayı ben beğendim.
Dark tema mutlaka olacak.
Henüz bir tema yok. Bu default tema. Hataları çözmek için mecburen kaldırdık.Şu an gördüğümüz beyaz üstüne sarı-kırmızı tema dışında halihazırda kullanıma açık tema yok değil mi? Ayarlarda tema seçimiyle ilgili bir şey görmedim, herhalde henüz öyle bir ayar yok?
forum lacivert oldu rtş böyle kalmayacağı aşikarEğer buysa yeni site ben çok beğendim özünden kopmadan modernize edilmiş elinize sağlık. Köklü değişiklikleri sevmem zaten öyle bambaşka bir şey gelir diye hafif tedirgin oldum. Bu görüntü çok güzel olmuş bence.
Bende siyah gibi. Ya mevcut rengi ayırt edemiyorum bünyem laciverti bloke ediyor olabilir lacivert foton kabul etmiyorum bünyeye, ya da telefonun gece temasını alıyor bazı yerler öyle bir şey oldu.forum lacivert oldu rtş böyle kalmayacağı aşikar