Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Foruma girince sanki farklı siteye girdim sandım. Sol üst köşe zen foro, renkler mavi.. noluyoruz dedim

şöyle olduk

Forum sistemimizde güncelleme çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple eski temayı kaldırdık, yeni tema ve güncellemeler yapıyoruz yakın zamanda temayı tamamen tamamlayacağız. Anlayışınız için teşekkürler.

Elinize sağlık, teşekkür ederim. Bir tane dark/siyah tema da gelecektir diye umuyorum. Göz alıyor beyaz ama elbette bu işler biraz vakit alır farkındayım, sabırla bekleriz yeni temaları, sadece teşekkürle beraber dark tema talebini de iletmiş olayım istedim.

Elinize sağlık, teşekkür ederim. Bir tane dark/siyah tema da gelecektir diye umuyorum. Göz alıyor beyaz ama elbette bu işler biraz vakit alır farkındayım, sabırla bekleriz yeni temaları, sadece teşekkürle beraber dark tema talebini de iletmiş olayım istedim.
Dark tema mutlaka olacak.

Şu an gördüğümüz beyaz üstüne sarı-kırmızı tema dışında halihazırda kullanıma açık tema yok değil mi? Ayarlarda tema seçimiyle ilgili bir şey görmedim, herhalde henüz öyle bir ayar yok?
Henüz bir tema yok. Bu default tema. Hataları çözmek için mecburen kaldırdık.

Eğer buysa yeni site ben çok beğendim özünden kopmadan modernize edilmiş elinize sağlık. Köklü değişiklikleri sevmem zaten öyle bambaşka bir şey gelir diye hafif tedirgin oldum. Bu görüntü çok güzel olmuş bence.

Eğer buysa yeni site ben çok beğendim özünden kopmadan modernize edilmiş elinize sağlık. Köklü değişiklikleri sevmem zaten öyle bambaşka bir şey gelir diye hafif tedirgin oldum. Bu görüntü çok güzel olmuş bence.
forum lacivert oldu rtş böyle kalmayacağı aşikar

Geri
Üst Alt