Sana mı sorcam!beğenmediysen çıkışa bas git
Buranın başlığını bir oku istersen. Ne yazıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana mı sorcam!beğenmediysen çıkışa bas git
Aslında güzel olur. Özlenilen günlerbenim forum niye böyle oldu yaw
Ekli dosyayı görüntüle 275517
Hocam eline sağlık sorunlar düzeldi, forumun güncel hali iyi.Cezalı üye listesini yeniden aktif ettim. Herkesin görüntülüyor olabilmesi lazım.
Kaç dakika önce konuya mesaj yazıldığı hala görülüyor aktif olarak- ne zaman yazdığından- kasıt bu ise tabiForumun bu hali güzel ama forum aktiviteleri kısmında o konuya son yazan uyenin ne zaman yazdigini görmeye alışmıştım.
Evet gözüküyormus ama telefonu döndürunce oluyormus bendeKaç dakika önce konuya mesaj yazıldığı hala görülüyor aktif olarak- ne zaman yazdığından- kasıt bu ise tabi
Forum yavaş yavaş bildigimiz eski haline tam olarak gececek mi yoksa artık son hali bu mu?Kaç dakika önce konuya mesaj yazıldığı hala görülüyor aktif olarak- ne zaman yazdığından- kasıt bu ise tabi
O eski haline komple bir dönüş olmayacak, geliştirmeler devam edecektir ancak genel hatları ile mevcut görüntüsü %90 bu hali artık.Forum yavaş yavaş bildigimiz eski haline tam olarak gececek mi yoksa artık son hali bu mu?
Anladım. Alışacağız zamanla. Emeği olanların emeğine sağlıkO eski haline komple bir dönüş olmayacak, geliştirmeler devam edecektir ancak genel hatları ile mevcut görüntüsü %90 bu hali artık.
Öyle demeyelimO eski haline komple bir dönüş olmayacak, geliştirmeler devam edecektir ancak genel hatları ile mevcut görüntüsü %90 bu hali artık.
adaş ismin niye lpg bayrağı gibi!Öyle demeyelimbu geçiş teması. Çalışmalarımız devam ediyor.
buEski smileyleri de tekrar ekledim.
![]()
forum yenilenince tepkime puanları sıfırlanmış mı diye kontrol ederkenÖyle demeyelimbu geçiş teması. Çalışmalarımız devam ediyor.