- 26 Şubat 2024
- 72
- 5
- 28
dostlar benim mesajlar niye onay bekliyor nasıl çözerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende anlamadım konu çöp kutusunda bile yok açmam ile kaybolmasi 5 saniye fln sürdü gelişmeleri şu şekilde izledimMerhabalar umarım iyisinizdir,
çünkü ben hiç iyi değilim..
Kemal kardeşimin açtığı https://www.gscimbom.com.tr/threads/aleksandra-frankowska.263678/ şu konuya en az 10 like lık postumu atacakken kilitlendi.
sebebini bilmiyorum ama en az 10 like kaybımı gscimbom yönetiminden talep ediyorum.
saygılar..
@Alper Altun @Uğur İz @Danyal ArtemisYıllık Premium aboneliğinde %40 indirim varmış twitter da son 13 saat
Yıllık 942 tl bedava sayılır
Hem tik alınıyo hem hesap para kazanmaya açılıyo değerlendirin mutlaka @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım
Bizde de var. Her mesajımız yönetici onayina düsüyor.Bu onay bekleme işi sizde de var mı nasıl çözerim mail doğrulama yaptım
Yıllık olduğuna emin miydin o fiyatın? Aylık bazda 942 olabilirYıllık Premium aboneliğinde %40 indirim varmış twitter da son 13 saat
Yıllık 942 tl bedava sayılır
Hem tik alınıyo hem hesap para kazanmaya açılıyo değerlendirin mutlaka @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım
Hesabın sağ üst kısmında yükselt ibaresi var ona tıkla görünüyo aylık yıllık ne olduğuYıllık olduğuna emin miydin o fiyatın? Aylık bazda 942 olabilir
@Hayri CundSevgili GSCimbom Yönetimi ve Forum Üyeleri,
Hepimizin ortak tutkusu olan Galatasaray için bir araya geldiğimiz bu platformda, forum düzeninin ve üyeler arasındaki uyumun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ancak zamanla, yanlış anlaşılmalar veya hatalı davranışlar nedeniyle forumdan uzaklaştırılan üyeler olabiliyor. Forum kültürünün giderek unutulduğu bir dönemde, geçmişte bu platforma değer katmış üyeleri yeniden kazanmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda, forumumuzun hem disiplinli hem de yapıcı bir yapıyı birleştirebilmesi adına bir önerim var: "Şartlı Tahliye Kurulu."
Bu fikri, Esaretin Bedeli filmindeki Ellis Boyd "Red" Redding karakterinden ilham alarak geliştirdim. Filmde, Red'in yıllar süren değişimi ve bunu şartlı tahliye kuruluna ifade edişi, geçmişle yüzleşme ve ikinci şansın gücünü çok iyi anlatıyor. Forumumuzda da benzer bir mekanizma oluşturmanın, topluluk ruhumuzu güçlendireceğini düşünüyorum.
Önerinin Detayları:
1. Kurulun Yapısı:
Kurul, forumun tecrübeli ve tarafsız moderatörlerinden ya da uzun süreli, saygın üyelerinden oluşabilir.
Belirli bir süre forumdan uzaklaştırılan üyeler, kurul önünde hatalarını ifade etme ve geri dönme talebinde bulunma hakkına sahip olabilir.
2. Başvuru Süreci:
Üyeler başvurularını dolduracakları standart bir form üzerinden yapabilirler. Bu formda uzaklaştırma nedenlerini, bu süreçten ne öğrendiklerini ve forumda yeniden yer alma isteklerini ifade etmeleri istenebilir.
Formun ardından, başvurular belirli bir tarihte kurul üyeleri ve başvuru yapan kişi arasında bir sohbet odasında tartışılır. Bu süreçte, üye hem kendini ifade edebilir hem de kurulun sorularını yanıtlayabilir.
3. Sonuç ve Denetim:
Kurul, başvuruyu değerlendirip üyeyi şartlı olarak geri alabilir veya uzaklaştırma kararını devam ettirebilir.
Geri dönüş kararı alınırsa, üyenin belirli bir süre denetimli olarak forumda bulunması sağlanabilir. Bu süre boyunca, forum kurallarına uygun hareket edip etmediği izlenir.
Neden Önemli?
GSCimbom gibi büyük bir camianın dijital platformu, forum kültürünü yaşatmak adına büyük bir sorumluluk taşıyor. Ancak forumların popülerliğini kaybettiği bu dönemde, geçmişte forumumuza değer katmış ve hatalarından ders almış üyeleri yeniden kazanmak, bu kültürü canlandırmak için önemli bir fırsattır. Bu sistem, yalnızca disiplin değil, aynı zamanda şefkat ve ikinci şanslara yer veren bir yapı oluşturmamızı sağlayacaktır.
Bu önerimin olumlu karşılanacağını ve hep birlikte bu fikri geliştirerek uygulamaya koyabileceğimizi umuyorum. Forum kültürünü geleceğe taşıyacak adımlar atmak dileğiyle...
Teşekkür ederim,
Yusuf K.
Eski önerileri uplamayalim Samicim, gereken cevap verildi zaten gördüğüm kadarıyla.
abi niye attınız yine maç topiğinden
ciddi söylüyorum bokunu çıkardınız artık forumun
dostumabi niye attınız yine maç topiğinden
ciddi söylüyorum bokunu çıkardınız artık forumun
Sildim.“Bölüm Moderatörü” yazan yeri nasıl değiştirebilirim?
Yeni moderator mu aldiniz? Kim bu hocamSildim.
Kendin degistiremezsin.
Oyle birsey yok.Yeni moderator mu aldiniz? Kim bu hocam
Valla pek aklıma yatmadi hocam ama sen öyle diyorsan tamam.Oyle birsey yok.