Nedim V. Duran
10 Numara!
forumun yeni hali gayet hoş emeği geçen teknik ekibi tebrik ederim. sadece son mesaja gidiyoduk eskiden az önce yada 5 dakika önce yazan kısımda oradaki link kaldırılmış geri eklenebilir mi acaba?
Bundan geliyorBenim yuzumden nobet kapandi
Hepinizden ozur diliyorum
2 ay banlanmaya raziyim
Özür dileyecek bir durum yok, seviyoruz seni kardesimBenim yuzumden nobet kapandi
2 ay banlanmaya raziyim
Benim yuzumden nobet kapandi
2 ay banlanmaya raziyim
Benim yuzumden nobet kapandi
2 ay banlanmaya raziyim
@Keramettin TANRIVERDİ transfer nöbetini açabilir miyiz? Yağız yavşağına imada bulunma teşebbüsüne dahi ihracı basıp geçin. Bütün forumu nöbetten mahrum bırakmamak gerekiyor. Nacizane düşüncem budur. İyi forumlar...
T nöbeti şuan gereksiz baskı yaratıyor ortalığı velveleye verdirir sıkıntıdan daha bu tarihte. Birde algıtör sabunu paylaşıyormuşsunuz en 2 hafta kapalı kalmalı ki nizam sağlansın.
DurBenim yuzumden nobet kapandi
2 ay banlanmaya raziyim
Top10a ekledim tekrar iyi mi?forumun yeni hali gayet hoş emeği geçen teknik ekibi tebrik ederim. sadece son mesaja gidiyoduk eskiden az önce yada 5 dakika önce yazan kısımda oradaki link kaldırılmış geri eklenebilir mi acaba?
2 ay ban değil ama bir daha nöbete girmemesi sağlanmalı.Benim yuzumden nobet kapandi
2 ay banlanmaya raziyim
anasayfa da buraya eklediyseniz göremedim admirim tabi eğer teknik olarak siteyi zorlayan bir konu ise siz daha iyi bilirsinizTop10a ekledim tekrar iyi mi?
Burada ekli sen nereyi kastediyordun?anasayfa da buraya eklediyseniz göremedim admirim tabi eğer teknik olarak siteyi zorlayan bir konu ise siz daha iyi bilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 289095
burada mesaja tıklayınca kaldığımız yerden devam ediyor ya zaman olan yere tıkladığımızda konudaki son mesaja gidiyordu onu diyorum adminim bazen konuda okumadığımız mesajlar birikiyor o yüzden direkt son mesaja gidiyordum ama siteye yük getiren bişey ise böyle de kalabilir