Demir Isik
Ulubatlı Souness
öneri başlığında banlı olduğum için burdan yazıyorum. sayfaları yön tuşuyla değiştirme özelliğini(Keyboard Pagination) getirirseniz pcde çok büyük konfor olur. r10 ve benzer birkaç forumda var baya kullanışlı oluyor.
Burası öneri başlığı zaten renkdasöneri başlığında banlı olduğum için burdan yazıyorum. sayfaları yön tuşuyla değiştirme özelliğini(Keyboard Pagination) getirirseniz pcde çok büyük konfor olur. r10 ve benzer birkaç forumda var baya kullanışlı oluyor.
saminin mesajını copy paste yaptımBurası öneri başlığı zaten renkdas
Bunun için aşağıdaki kodu page içerisindeki herhangi bi script'e ekleyebilirsiniz sayin adminleröneri başlığında banlı olduğum için burdan yazıyorum. sayfaları yön tuşuyla değiştirme özelliğini(Keyboard Pagination) getirirseniz pcde çok büyük konfor olur. r10 ve benzer birkaç forumda var baya kullanışlı oluyor.
document.addEventListener('keydown', function(event) { if (event.key === 'ArrowRight') { document.querySelector('.pageNav-page--current').nextElementSibling.querySelector('a').click() } else if(event.key === 'ArrowLeft') { document.querySelector('.pageNav-page--current').previousElementSibling.querySelector('a').click() } })
Benim ses
Gereksiz icatlardan kaçınalımSesli mesaj özelligi gelmeli
Kaliteli bir yazar ekibi kuracağız. tam 5 sayfa olacakEskiden fanzin çıkartıyordukya, o fanzinlere nereden ulaşabiliriz?
O zamanki fanzin Galatasaray dergisinden kaliteliydi sana öyle söyleyeyim. 50-60 sayfa da oluyordu sanırım en az.Kaliteli bir yazar ekibi kuracağız. tam 5 sayfa olacak
ilk sayfada Sane transferini posteri
2. sayfada şampiyonluk hikayesi
3. sayfa muslera ve mertens vedası
4. sayfa sane ve olası transferler
5. bulmaca ve eğlence sayfası
bir adminimiz sayfaları üyeler arasında paylaştırırsa hemen iş başı yapacağız
sinkaflı lafların dozajı arttı ( dimdik kalktı, *********************, möt vs.) bundan sonra uyarı + 1 gün nöbetten uzaklaştırma uygulanıyor. Uyarıya rağmen devam edilirse myc malasef. Olay bundan ibaret ahbab.
Ulan o kadroyu kurup beni tuzağa düşürdün. Utanıyorum yiğenim demeye.sinkaflı lafların dozajı arttı ( dimdik kalktı, *********************, möt vs.) bundan sonra uyarı + 1 gün nöbetten uzaklaştırma uygulanıyor. Uyarıya rağmen devam edilirse myc malasef. Olay bundan ibaret ahbab.