- 12 Ocak 2013
- 48.769
- 56.192
- 4.128
bu seferlik kaldırdım aynısını yaparsan peşindeyim myc direk ahbab.Ulan o kadroyu kurup beni tuzağa düşürdün. Utanıyorum yiğenim demeye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu seferlik kaldırdım aynısını yaparsan peşindeyim myc direk ahbab.Ulan o kadroyu kurup beni tuzağa düşürdün. Utanıyorum yiğenim demeye.
Benim oltaya gelişbu seferlik kaldırdım aynısını yaparsan peşindeyim myc direk ahbab.
İnadına kurallara uymak istemiyorPuhahaha başarılı. Niye banlamıştık @Alper Altun
seriat mı geldi dostumİnadına kurallara uymak istemiyor
Video sebebiyle bu defalık affedecektim ama öyleyse kalsınİnadına kurallarla uymak istemiyor
Öyle birşey olsa Kayseri/Yozgat'ta belli olmazdı mıydı?seriat mı geldi dostum
çok şükür mini etekle oturuyoruzÖyle birşey olsa Kayseri/Yozgat'ta belli olmazdı mıydı?
Gece yarısına kadar beklesin ben erkenden uykuya dalmazsam açarımVideo sebebiyle bu defalık affedecektim ama öyleyse kalsın
Çok fenasınçok şükür mini etekle oturuyoruz
Güzel öneri biraz daha geliştirilmiş halini ekledim. Klavye sağ ve sol tuşları ile sayfalar arası geçiş yapabilirsiniz.Bunun için aşağıdaki kodu page içerisindeki herhangi bi script'e ekleyebilirsiniz sayin adminler
Kod:document.addEventListener('keydown', function(event) { if (event.key === 'ArrowRight') { document.querySelector('.pageNav-page--current').nextElementSibling.querySelector('a').click() } else if(event.key === 'ArrowLeft') { document.querySelector('.pageNav-page--current').previousElementSibling.querySelector('a').click() } })
Siz yoksa ilk Yapay Zeka üyemiz misiniz?Güzel öneri biraz daha geliştirilmiş halini ekledim. Klavye sağ ve sol tuşları ile sayfalar arası geçiş yapabilirsiniz.
Ustad hangi kullanici adiyla yaziyorsun forumaGüzel öneri biraz daha geliştirilmiş halini ekledim. Klavye sağ ve sol tuşları ile sayfalar arası geçiş yapabilirsiniz.
Anlamadım?Ustad hangi kullanici adiyla yaziyorsun foruma
Siz yoksa ilk Yapay Zeka üyemiz misiniz?
Ustad hangi kullanici adiyla yaziyorsun foruma
üstad mobilde sağ sol kaydırarak sayfa atlamak mümkün mü?Güzel öneri biraz daha geliştirilmiş halini ekledim. Klavye sağ ve sol tuşları ile sayfalar arası geçiş yapabilirsiniz.
Aşağıda Sidebar aç/kapat var ahbert