Forum'da ne kadar Kemal varsa hepsiyle tanismak istemistim lakin özel görüsmeye iki kisiden fazlasini katamiyorum. Beni forumdaki bütün Kemaller ile "Kemal'e ermek" adli DM grubuna davet edebilir misiniz diye soracaktim
Forumda transfersizlikten oluşan gerginliğe çözüm olarak bir önerim olacak
Bir başlık açılsın ve Al-Hilal adlı takıma 5 dakikalığına küfürler eşliğinde içimizi dökelim, cezadan muaf olalım
Bu topraklanma görevi görecek ve bünyedeki elektriklenmeyi alacaktır
Harika olur heis daha büyük düşünmüşsün işte expert olmak böyle bir şeyifbye etsek C. Sun
El hilal yerine
Hangi rutbeyi ne zaman haketmissin de boyle bir talebin oluyor?@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
@Hayri Cund @Emir Sato
@Gökhan Aytepe @Savaş Barış
@Furkan Korkmaz
Hakkım olan rütbemi istiyorum. Hiçbir baskı engel beni bu yoldan geri çeviremez.
Haklıyım kazanacağım.
Sizi o adminlik koltuğunda oturtmam
Efsane rütbem hak edilmiştirHangi rutbeyi ne zaman haketmissin de boyle bir talebin oluyor?
Tatmin edici cevap alamazsam milleti spamladigin icin tatil bileti kesecegim, haberin olsun.
gay rütbesi boşta takdim edelim@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
@Hayri Cund @Emir Sato
@Furkan Korkmaz
Hakkım olan rütbemi istiyorum. Hiçbir baskı engel beni bu yoldan geri çeviremez.
Haklıyım kazanacağım.
Sen zaten niye hala kirmizi uyesin ki?Efsane rütbem hak edilmiştir
Korkma ben seni korurum
Benim sana söylediğim işi çözemezsen yakında ihraçlı üye olacaksın@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
@Hayri Cund @Emir Sato
@Furkan Korkmaz
Haklıyım kazanacağım.
Sen zaten niye hala kirmizi uyesin ki?
Sarı üyeliği kast ediyorsun degilmi destekliyorum.@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
@Hayri Cund @Emir Sato
@Furkan Korkmaz
Haklıyım kazanacağım.

Merhaba.@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
@Hayri Cund @Emir Sato
@Furkan Korkmaz
Haklıyım kazanacağım.
Biliyorsunuz ki bu rütbeye yoğun bir talep olacaktır. Stoklarınızda gerekli rütbe var mı??Merhaba.
Hesabınızda gerekli işlem tarafımızca sağlanmış olup, rütbeniz değiştirilmiştir. Forum hayatınızda başarılar dileriz.
GSC Moderasyon
Ekli dosyayı görüntüle 293319